Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 dec 2017 - Anul XXII, nr. 284 (6700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recidivist trimis în judecată pentru omor

Joi, 14 Decembrie 2017 (13:21:37)
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Mihai Nastasiu, recidivist, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de omor.Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, "victima, F.D.F., în vârstă de 53 de ani, era prieten cu martorul D.C.M., care locuieşte temporar într-un garaj amplasat în municipiul Suceava, pe strada Oituz. Cei doi consumau destul de des băuturi alcoolice atât în diverse localuri şi baruri din oraş, cât şi la garajul respectiv. O altă persoană care frecventa acel garaj şi care socializa cu cei doi prieteni de pahar era inculpatul Nastasiu Mihai.În cursul zilei de 09 noiembrie 2017, victima F.D.F. s-a întâlnit cu D.C.M. şi au consumat băuturi alcoolice. În jurul orelor 22:45, cei doi s-au deplasat la garaj cu intenţia de a mai consuma băuturi alcoolice. La scurt timp, la garaj a ajuns și inculpatul Nastasiu Mihai, care a socializat cu victima şi cu martorul D.C.M.. Cei trei au consumat băuturi alcoolice (bere). La un moment dat între inculpat şi victimă s-a iscat o altercaţie verbală ce a degenerat rapid în îmbrânceli reciproce. Au ieşit în afara garajului, unde victima a fost proiectată la sol, moment în care inculpatul a iniţiat un atac furibund asupra sa, lovind-o cu pumnii şi picioarele la nivelul corpului, în special în zona feţei. În apărarea victimei a intervenit martorul D.C.M., care a fost şi el agresat de inculpat, fiind înlăturat, tras de păr şi împins într-o parte. În cele din urmă inculpatul Nastasiu Mihai a încetat să o mai lovească pe victimă, a târât-o în interiorul garajului, aşezând-o la sol, culcată pe o parte. La scurt timp după acestea, inculpatul Nastasiu Mihai a plecat de la faţa locului, iar D.C.M. a apelat 112, solicitând intervenția medicilor. La scurt timp victima a decedat.Potrivit concluziilor raportului medico-legal de necropsie moartea victimei a fost violentă, s-a datorat unui traumatism cerebral cu hematom subdural emisferic stâng instalat prin ruptura arterei cerebrale stângi şi contuziei cerebrale, asfixiei mecanice prin aspirarea sângelui în căile respiratorii inferioare ca urmare a fracturii de piramidă nazală. Leziunile au putut fi produse prin loviri active, repetate cu mijloace contondente urmate de cădere".Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.În comunicatul Parchetului se mai precizează că "această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie".
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Recidivist trimis în judecată pentru omor.
 Vizualizări articol: 1889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Recidivist trimis în judecată pentru omor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei