Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 oct 2017 - Anul XXII, nr. 239 (6655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Control de amploare

Mii de chioșcuri închise în Bazarul Sucevei

Vineri, 20 Octombrie 2017 (17:29:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Update: Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a transmis un comunicat de presă în care a detaliat acţiunea de control şi rezultatele acesteia. Conform unui plan de lucru aprobat de conducerea IPJ Suceava, vineri dimineaţă, la ora 5.00, 60 de lucrători ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Investigaţii Criminale, sprijiniţi de 12 „mascaţi” de la Serviciul de Acţiuni Speciale, au descins în Complexul Comercial Bazar. Ținta poliţiştilor a fost depistarea celor care vând marfă fără acte de provenienţă, iar cum era de aşteptat poliţiştii nu au avut prea mult de căutat pentru a găsi nereguli. Problema a fost mai degrabă că mulţi comercianţi au reuşit să închidă înainte ca poliţiştii să ajungă la ei. „Au fost controlaţi şi verificaţi 67 de agenţi economici care desfăşurau activităţi de profil în Complexul Comercial Bazar, iar pentru neregulile constate au fost aplicate 65 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 141.000 lei, la Legea 12/1990”, se arată într-un comunicat al poliţiei judeţene. SPe lângă amenzi au fost confiscate şi mărfuri în valoare de aproape 30.000 de lei, constând în haine, produse industriale şi ţigări.  

 

 

Sucevenii care au ajuns vineri dimineață în Bazar au avut parte de o surpriză neplăcută – aproape toate chioșcurile erau închise, deși soarele era de mult sus pe cer.

„Am venit să cumpăr niște pantofi dar nu am de unde”, s-a plâns unul dintre numeroșii cumpărători care se învârteau descumpăniți printre chioșcurile închise, dintr-un capăt în altul.

„Am vrut să fac câteva cumpărături, dar nu găsesc nimic din ce-mi trebuie. Nu înțeleg ce se întâmplă”, a spus un alt cumpărător, care se uita în toate direcțiile, poate-poate se mai deschid câteva chioșcuri.

Cauza acestui „fenomen” care a dus aproape la închiderea totală a Bazarului, cu mici excepții, a fost un amplu control al Poliției Economice, care i-a luat pe nepregătite de la primele ore ale dimineții.

„Au venit de la 5 dimineața, vreo 10 mașini, cu vreo 50 de oameni. Au dat amenzi cu nemiluita și au confiscat o grămadă de marfă”, a spus speriat, unul dintre comercianții care au închis chioșcurile, dar se mai învârteau prin zonă, să vadă ce se mai întâmplă.

Unii, temători, dar și nemulțumiți că pierd clienții, au început în cele din urmă să își deschidă chioșcurile, după ora 09.00, considerând că inspectorii și-au „făcut planul la amenzi” și nu se mai întorc în aceeași zi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de chioșcuri închise în Bazarul Sucevei.
 Vizualizări articol: 11151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 8 voturi
Mii de chioșcuri închise în Bazarul Sucevei4.358

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Zacusca ”zburată” Este o versiune de zacuscă pentru gospodinele mai comode sau care nu pot sta îndelung să amestece în oală. Se face relativ repede, legumele nu se coc, ci se prăjesc iar zacusca scade în cuptor și este amestecată doar de 2 ori.... Citeşte