Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 aug 2017 - Anul XXII, nr. 176 (6592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

145 de amenzi și 11 permise reținute, după un control al Poliției la trecerile de pietoni

Duminică, 6 August 2017 (10:30:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Polițiștii de la Serviciul Rutier Suceava, împreună cu polițiști din cadrul formaţiunilor de profil, sprijiniţi de polițiști de ordine publică din cadrul secţiilor de poliţie, au fost angrenați, pe 3 august, într-o acțiune de control care a urmărit, pe de o parte, depistarea pietonilor care traversează neregulamentar, iar pe de altă parte depistarea șoferilor care nu acordă prioritate de trecere la zebrele de pe carosabil.Au fost controlate peste 300 vehicule şi au fost legitimaţi peste 350 de pietoni.În cadrul acțiunii de control au fost aplicate 145 de amenzi, în valoare de peste 38.000 lei. Dintre acestea, 37 de amenzi au fost pentru pietoni. În cadrul acţiunii au fost reţinute și 11 permise de conducere, din care 5 pentru neacordare de prioritate la trecerile de pietoni. „La desfăşuarea acţiunii au fost utilizate vehiculele neinscriptionate din dotarea IPJ Suceava şi aparatura pentru captare imagini de pe radarele omologate si aparatul laser TrueCam. Puşi în faţa imaginilor filmate atât pietonii cât şi şoferii care nu au respectat legea au recunoscut că actele lor puteau duce la adevărate tragedii”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. Pe parcursul săptămânii trecute, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat acţiuni de informare şi responsabilizare a pietonilor cu privire la riscurile la care se expun nerespectând legislaţia rutieră. Acţiunile preventive au fost concentrate în special în zonele rurale tranzitate de drumuri naţionale şi europene.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 145 de amenzi și 11 permise reținute, după un control al Poliției la trecerile de pietoni.
 Vizualizări articol: 2405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
145 de amenzi și 11 permise reținute, după un control al Poliției la trecerile de pietoni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei