Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 iun 2017 - Anul XXII, nr. 123 (6539)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste o sută de competitori la Maratonul „Speranței - alungă boala”

Vineri, 2 Iunie 2017 (11:13:31)

Maratonul „Speranței - alungă boala” - ediția a doua – s-a desfăşurat joi, 1 Iunie, la Câmpulung Moldovenesc. Este un eveniment sportiv-caritabil cu implicarea directa a elevilor și tinerilor din comunitate și a copiilor cu dizabilități înscriși în programul de reabilitare și recuperare al Asociației "Freamăt de speranță", care are ca motto: "Putem fi diferiți, dar totuși egali". S-au înscris în competiție aproximativ 100 de copii și adulți. Toată lumea a fost premiată cu diplome, medalii și cupe și s-au împărțit mere, portocale și apă tuturor participanților, precum și însoțitorilor și celor ce au venit să susțină evenimentul.

Copiii din Asociația „Freamăt de Speranță” au avut parte și de o petrecere organizată după eveniment la Cabana Schiorului.

„Am avut onoarea de a avea alături de noi musafiri de la Chicago – SUA, sponsorii Asociației <Freamăt de Speranţă>, prietenii noștri Dana şi Florin Clim, oameni minunați deciși să ne ajute să susținem acești copii cât mai mult în terapie și tratament. Asociației <Freamăt de Speranţă> i s-a alăturat în organizarea acestui eveniment unic în zona noastră Primaria municipiului Câmpulung Moldovenesc şi domnul primar Mihăiță Negură, care a devenit în timp suporterul nr. 1 al acestor îngeri cu aripile frânte.

Organizatorii mulțumesc sponsorilor: SC ANDELVERO SRL (fam. Baciu), SC BIJUTERIA NICOLE GOLD (fam. Nicoleta Andronic), SC LITU SRL (fam. Nicoleta Litu), SC GIOSEPINNI SRL (fam. Giosan Cosmin), SC Yulmis Foto SRL, Vasile Vargan şi Cabana Schiorului (fam. Istrate).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o sută de competitori la Maratonul „Speranței - alungă boala”.
 Vizualizări articol: 2149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Peste o sută de competitori la Maratonul „Speranței - alungă boala”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei