Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 iun 2017 - Anul XXII, nr. 123 (6539)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condamnat definitiv

Încă unul din romii problemă de la Șcheia a ajuns după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Șcheia, din familia de romi Bozomală, implicată recent în mai multe fapte de furt, dar şi în fapte violente, a fost ridicat de poliţişti de la domiciliu, pe 30 mai, în baza unei condamnări definitive la pedeapsa de 1 an şi 2 luni de închisoare. Marian Simion Bozomală a fost condamnat pentru infracţiunea de tăinuire la tâlhărie calificată, pedeapsa rezultând şi în condiţiile de recidivă ale acestuia.

Având în vedere că tânărul trebuia ridicat din mijlocul numeroasei comunităţi de romi din Șcheia, poliţiştii de la Postul Local au acţionat cu sprijin, atât de la Biroul de Ordine Publică al Poliţiei municipiului Suceava, cât şi de la o grupă de mascaţi ai Serviciului de Acţiuni Speciale.

Marian Simion Bozomală a fost reţinut şi escortat până la Penitenciarul Botoşani, unde îşi va executa pedeapsa.

Cel mai recent scandal provocat de Marian Simion Bozomală, foarte grav, s-a petrecut în luna martie a acestui an. Familia Mandache, care are o casă în apropiere de comunitatea de romi, a fost atacată de patru fraţi, toţi din familia Bozomală. Agresorii au spart două geamuri la casă şi unul la maşină, terorizând familia. Proprietarul, Cătălin Mandache, mai avusese în trecut probleme cu fraţi Bozomală. Agresorii din acest caz au fost identificaţi în persoana fraţilor Simi Nicolae Bozomală, de 20 de ani, Ilie Robert Bozomală, de 21 de ani, Cornel Iulian Bozomală, de 15 ani, şi Marian Simion Bozomală, de 23 de ani.

În urma acelui incident, familia Mandache s-a mutat cu chirie într-un apartament din Suceava. Decizia a fost luată pentru siguranţa soţiei şi copiilor lui Cătălin Mandache.
Recent, încă patru romi din Șcheia, autori de tâlhării, au primit pedepse cu închisoarea sau detenţie în centre de minori, în urma unor decizii definitive ale instanţelor de judecată.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă unul din romii problemă de la Șcheia a ajuns după gratii.
 Vizualizări articol: 6074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Încă unul din romii problemă de la Șcheia a ajuns după gratii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei