Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mai 2017 - Anul XXII, nr. 103 (6519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Asociaţia De Ajutor Mutual ADAM din localitatea Moldoviţa - zece ani de activitate

Marţi, 9 Mai 2017 (15:18:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Asociaţia De Ajutor Mutual ADAM din localitatea Moldoviţa a sărbătorit sâmbătă, 6 mai, într-un cadru festiv, zece ani de activitate. La eveniment au luat parte viceprimarul localităţii Moldoviţa, Romeo Cocerhan, primarul localităţii Kruibeke - Belgia, Jos Stassen, parteneri ai organizaţiei: DVD Kruibeke, ADR Flandra, Mutualitatea Creştină din Belgia, The Open Network for Community Development, Fundaţia de Dezvoltare a Asociaţiilor de Ajutor Mutual, Asociaţia De Ajutor Mutual Slatina - Timiş, Asociaţia De Ajutor Mutual Cluj, Asociaţia Proiect Pro Europa, Fundaţia Proiecte Limburg România, Farmacia Darifarm, precum şi numeroşi voluntari ai asociaţiei. Momentul aniversar s-a desfăşurat sub egida „ADAM – de 10”, reliefând prin aceasta nu doar cei zece ani de activitate, ci şi reuşitele obţinute prin proiectele derulate. Toţi participanţii au felicitat ADAM Moldoviţa pentru cei zece ani de existenţă, subliniind importanţa unui centru socio-medical bazat pe conceptul ajutorului reciproc (mutualitate) într-o comunitate rurală. De asemenea, a fost remarcat efortul depus de echipa de voluntari din Moldoviţa, coordonaţi de Mihaela Irina Hiche, dar şi cel depus de partenerii din Belgia, pentru a consolida societatea civilă prin intermediul organizaţiilor de tineret, femei şi bărbaţi. Primarul localităţii Kruibeke din Belgia, Jos Stassen, a ţinut să precizeze importanţa organizaţiilor sociale în dezvoltarea durabilă a comunităţilor. Deşi investiţiile în acest domeniu nu produc efecte imediate, totuşi cetăţenii şi serviciile sociale acordate acestora trebuie să constituie o prioritate. Momentul aniversar a constituit un prilej de a consolida parteneriatul dintre Moldoviţa şi Kruibeke şi de a pune bazele unor noi proiecte.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociaţia De Ajutor Mutual ADAM din localitatea Moldoviţa - zece ani de activitate.
 Vizualizări articol: 2475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asociaţia De Ajutor Mutual ADAM din localitatea Moldoviţa - zece ani de activitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei