Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mai 2017 - Anul XXII, nr. 103 (6519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investigaţii

A fost găsit şoferul Daciei Logan care a tamponat patru autoturisme într-o parcare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma investigaţiilor făcute de poliţişti în legătură cu cele patru autoturisme care au fost avariate în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, într-o parcare de pe strada Lalelelor din cartierul George Enescu al municipiului Suceava, aceştia au reuşit să dea de urmele şoferului maşinii care a provocat ciocnirea în lanţ şi a creat un adevărat carambol în toiul nopţii. Maşina are numărul de înmatriculare SV 09 BLH şi este un autoturism Dacia Logan de culoare albă. El a fost găsit parcat în acelaşi cartier în care a avut loc accidentul, în spatele bisericii Sfânta Vineri, având mai multe urme de tamponare pe caroserie. În urma investigaţiilor, poliţiştii au ajuns la proprietara autoturismului, o femeie din cartierul George Enescu, căreia i-au cerut să clarifice cine era cel care se afla la volanul autoturismului în momentul producerii accidentului. În acest fel poliţiştii au aflat că acesta ar fi un nepot al proprietarei maşinii. Tânărul le-a declarat poliţiştilor că a pierdut controlul volanului, a acroşat apoi cele patru autoturisme şi, văzând că nimeni nu a fost rănit, a plecat de la locul accidentului. Autoturismul are poliţa RCA valabilă, cu ajutorul acesteia urmând a fi despăgubiţi cei patru proprietari ai maşinilor avariate.

 

Martorul care a văzut scena de după producerea tamponării a reţinut un număr eronat de înmatriculare

Întregul incident a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în faţa magazinului Flora, iar unul dintre locatarii din blocul învecinat parcării a reuşit să zărească maşina şi siluetele celor doi ocupanţi ai ei. El a auzit mai întâi un zgomot de frânare şi apoi bubuiturile care au urmat, ieşind imediat la geam să vadă ce s-a întâmplat. El a povestit că a văzut doi tineri, în jur de 20 de ani fiecare, care au coborât din maşină, unul dintre ei aplecându-se după numărul de înmatriculare al maşinii, căzut în urma impactului. Martorul a declarat că maşina care a tamponat cele patru autoturisme parcate este o Dacia Logan de culoare gri, cu număr de înmatriculare SV 07 BLH, care s-a dovedit a nu fi cel real. Poliţiştii au ajuns la proprietarul acestui autoturism, într-o comună de lângă Rădăuţi, unde au constatat că maşina nu are nici un fel de urme pe caroserie care să arate implicarea sa într-o tamponare. Cercetările sunt continuate pentru despăgubirea proprietarilor maşinii şi sancţionarea celui care se face vinovat de producerea accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fost găsit şoferul Daciei Logan care a tamponat patru autoturisme într-o parcare.
 Vizualizări articol: 7751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A fost găsit şoferul Daciei Logan care a tamponat patru autoturisme într-o parcare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei