Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mai 2017 - Anul XXII, nr. 103 (6519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Copiii crescuţi de asistenţi maternali din Bogdăneşti au sărbătorit Ziua Europei

Marţi, 9 Mai 2017 (13:44:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul Campaniei „Porţi deschise”, ediţia a III-a, care se desfășoară în perioada 8 – 12 mai, eveniment organizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava, marţi, 9 mai, a fost rândul copiilor din cadrul Serviciului de Asistenţă Maternală Profesionistă (AMP) să primească oaspeţi. Copiii crescuţi de asistenţi maternali din Bogdăneşti au sărbătorit Ziua Europei, la Şcoala Gimnazială din Bogdăneşti, împreună cu colegii lor.

Purtătoarea de cuvânt a DGASPC Suceava, Nicoleta Daneliuc, ne-a spus că „organizatorii au pregătit un concurs pe aceeaşi temă – Ziua Europei, pe clase, pentru elevii din clasele V – VIII, pe două secţiuni: postere cu ţările Europei: aspecte geografice, tradiţii, obiceiuri, turism şi gastronomie, realizate de copii din asistenţă maternală şi din comunitate; a doua secţiune a constat într-un test grilă cu întrebări despre Europa. Fiecare clasă a fost reprezentată de câte un echipaj format din doi elevi”.

La final, pe secţiuni, copiii au primit diplome de participare, iar cei mai buni au primit diplome cu premiul I, II, III, menţiuni. Elevii au primit, pe lângă diplome şi cadouri, iar cei mai buni a fost recompensaţi cu cupe şi mascote. Unul dintre sponsorul acțiunii a fost Asociația Multicare. Printre cei care au fost alături de copiii din AMP s-au aflat conducerea DGASPC Suceava, angajaţi ai AMP, voluntari, studenţi ai Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, reprezentanţi ai AJPIS. Tot marţi, porţile s-au deschis pentru vizitatori la CRRN Pojorâta şi Casa de Tip Familial „Visătorii” Fundu Moldovei. Scopul campaniei îl reprezintă o deschidere mai largă și o implicare mai activă a familiilor beneficiarilor, a instituțiilor partenere, a comunității în general, în ceea ce privește preocupările, activitățile și realizările atât ale beneficiarilor, cât și ale specialiștilor Direcției. Copii, tineri, adulţi, cu toţii s-au bucurat să primească oaspeți, să vină cineva să-i vadă cum trăiesc, cu ce-şi umplu timpul, cum îşi folosesc abilităţile pentru a-şi depăşi dizabilităţile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii crescuţi de asistenţi maternali din Bogdăneşti au sărbătorit Ziua Europei.
 Vizualizări articol: 1699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii crescuţi de asistenţi maternali din Bogdăneşti au sărbătorit Ziua Europei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei