Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mai 2017 - Anul XXII, nr. 103 (6519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Promovare

Bucovina, inclusă într-un circuit turistic internaţional de lux

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O companie care oferă circuite turistice internaţionale de lux, cu aeronave private, a inclus Bucovina pe lista destinaţiilor de anul acesta. La finalul săptămânii trecute, pe Aeroportul Internaţional „Ștefan cel Mare” a aterizat o aeronavă Boeing 757 folosită de agenţia de turism TCS World Travel pentru clienţii care îşi doresc un circuit care să cuprindă vizite în mai multe state ale lumii. TCS World Travel este liderul mondial în circuite turistice cu avioane private. Aeronava a sosit la Suceava de la Bucureşti, având la bord aproximativ 50 de turişti străini, care au vizitat pentru o zi Bucovina. Oprirea în România şi vizita în judeţul Suceava fac parte dintr-un circuit pe care TCS World Travel îl organizează în această perioadă în zece ţări, Portugalia, Lituania, Kyrgyzstan, Turkmenistan, Iran, Oman, Albania, România şi Spania. Preţul plătit de un turist pentru un astfel de circuit este de peste 80.000 de dolari, excursia în cele zece state intitulându-se „Regatele şi culturile din Euro-Asia”. 

Din informaţiile pe care le avem, turiştii străini au vizitat Mănăstirea Voroneţ, inclusă în patrimoniul internaţional UNESCO, după care au luat masa la una dintre cele mai cunoscute pensiuni din zona Gura Humorului. Turiştii străini au fost „cuceriţi” de sarmalele din Bucovina, dar şi de afinata tradiţională din această zonă, mulţi dintre ei ţinând neapărat să ia şi „la pachet” câţiva litri din această băutură.

TCS World Travel este una dintre cele mai cunoscute companii de turism din lume, oferind în ultimii 20 de ani excursii de lux, cu avioane private, în mai bine de 200 de ţări. Una dintre cele mai spectaculoase şi de lux aeronave folosite de companie este cea care a aterizat pe aeroportul din Suceava, un Boeing 757, modificat pentru a avea doar 52 de locuri astfel încât turiştii să beneficieze de condiţii de călătorie de lux.

Compania, care are două sedii principale, unul în SUA şi unul în Anglia, intenţionează să organizeze şi în luna august 2017 un nou circuit internaţional în care să includă şi România, una dintre opriri urmând să fie şi în judeţul Suceava. Pentru excursia din august, preţul unui circuit în nouă ţări din Asia şi Europa, printre care şi România, va fi de aproape 80.000 de dolari de persoană.

 

Aeronava Boeing 757, cel mai mare avion care a aterizat până în momentul de faţă pe Aeroportul "Ștefan cel Mare"

Cursa operată de TCS World Travel a însemnat şi o altă premieră pentru Aeroportul "Ștefan cel Mare", aeronava Boeing 757 fiind cel mai mare avion care a aterizat la Suceava. De precizat că aeronava de referinţă pentru Aeroportul "Ștefan cel Mare", după lucrările de modernizare, este Boeing 767, care poate transporta între 181 şi 245 de pasageri, pe distanţe cuprinse între 9.400 şi 12.200 km. Aeroportul "Ștefan cel Mare" a fost redeschis în toamna anului 2015, după ample lucrări de modernizare printr-un proiect de 104,9 milioane de lei, fără TVA. În cadrul proiectului au fost realizate lucrări pentru mărirea pistei de decolare/aterizare, la 2.460 de metri, modernizarea căilor de rulare în lungime de 120 de metri, modernizarea platformei de încărcare, modernizarea sistemului de balizaj, construirea unui turn de control şi amenajarea terenului în vederea amplasării sistemului de navigaţie aeriană de tip ILS. 

În momentul de faţă pe aeroportul sucevean operează companiile Wizz Air şi Tarom, urmând ca vara aceasta să fie operate curse către destinaţii din Turcia şi Grecia, de către companiile AirBucharest – Kusadasi şi Atlas Global – Prestige Tour – Calypso.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovina, inclusă într-un circuit turistic internaţional de lux.
 Vizualizări articol: 12277 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.36/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 11 voturi
Bucovina, inclusă într-un circuit turistic internaţional de lux4.4511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Astia respecta doar spaga si relatiile trimis de
( 9 mai 2017, 17:29:32
Bun articolul cu cimitirul pentru ca se leaga de o povestire ce frizeaza grotescul si e foarte calda, a unui prieten de-al meu. S-a dus tipul sa dea examenul de paznic la cimitir cum se poate vedea si pe site-ul Primariei Sv. A dat "proba practica" si cand a mers sa vada rezultatele era penultimul pe lista. Daca nu esti implicat iti vine sa razi. Prietenul meu s-a enervat la culme pentru ca , din cei 9 candidati, doar el si cu inca unul au muncit de-au rupt vreo ora sa incarce o remorca cu niste crengi. Restul candidatilor erau prin spate si maturau finut, frumos cat de cat , conform probei. Cand a fost la Primaria SV sa vada rezultatul probei practice , ce crezi "surpraizi" prietenul meu era aproape ultimul ca si nota. Efectiv m-am revoltat pentru ca exista atat de multa mafie, pentru ca bunul meu amic a ajuns atat de jos, incat nici diploma de la liceul Stefan cel Mare, nici diploma de licenta de la Universitatea SV, nici macar atestatul de securitate obtinut cu nota 10 din 30 de cursanti la AJOFM nu valoreaza nimic. Si-a murdarit hainele in ultimul hal la aceasta proba practica, in timp ce un fel de sefulet tinerel ce se ocupa cu cimitirele radea ca un manz prin dos, tinandu-si cafeaua un mana. Intrebarea este urmatoarea : De ce acestui om i se da un sut in fund atat de brutal si cinic? Raspunsul ar fi urmatorul si anume , fie nu a dat dreptul, fie ca cei din Primaria SV se tem ca ar deveni periculos in afacerea cimitirelor, fie ca "sefutzii" astia se tem ca e unul mai destept “dacat” ei le-ar putea lua locul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei