Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 mar 2017 - Anul XXII, nr. 47 (6463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Măsuri pentru fluidizarea traficului pe Calea Unirii din municipiul Suceava

Miercuri, 1 Martie 2017 (12:28:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În maxim o lună şi jumătate, până de Paşti, în municipiul Suceava ar putea fi puse în aplicare o serie de măsuri concrete de fluidizare a traficului rutier de pe Calea Unirii, care, mai ales în perioada sărbătorilor, devine un calvar pentru toţi cei care au de trecut pe acolo.

„Până la realizarea unui nou pod peste râul Suceava şi a unei rute ocolitoare aferente acestuia, care ar rezolva problema, pe termen lung, trebuie să găsim alte soluţii de fluidizare a traficului, pe care să le punem în aplicare cât mai rapid. O astfel de soluţie este cea prezentată în planul de modificare a zonei sensului giratoriu de la Bazar. Există mai multe modificări propuse pe planşă dar cea mai importantă este aceea că banda I va fi doar pentru direcţia înainte şi va fi despărţită cu separatoare de banda a II-a în aşa fel încât autoturismele care circulă spre <oraş> să nu fie nevoite să cedeze trecerea în sensul giratoriu (o bandă rapidă). Banda a II-a va fi, ca şi până acum, pentru direcţia înainte şi la stânga”, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi, care a venit cu această propunere, după numeroase consultări cu specialiştii.

Pentru punerea în aplicare a proiectului de fluidizare a circulaţiei pe Calea Unirii, sensul giratoriu de la Bazar va fi „micşorat”, actuala cale de acces auto către Bazar va fi blocată, fiind creat un alt acces spre zona Policlinicii Bethesda, printr-o bandă nouă  de circulaţie, în zona unde stau taxiurile acum.

Corelată cu anularea trecerii de pietoni din dreptul staţiei OMV de la Bazar, prin amplasarea unei pasarele pietonale, banda rapidă de circulaţie de pe Calea Unirii ar putea rezolva blocajele de circulaţie care se creează dimineaţa, când mii de oameni merg către serviciu, şcoală etc., cel puţin pentru cei care vin dinspre Burdujeni şi merg spre Centru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măsuri pentru fluidizarea traficului pe Calea Unirii din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 9004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Măsuri pentru fluidizarea traficului pe Calea Unirii din municipiul Suceava5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei