Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 mar 2017 - Anul XXII, nr. 47 (6463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atitudine

Ioan Stan critică modul discreţionar în care CJ Suceava a alocat fondurile pentru primării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a criticat modul în care Consiliul Judeţean a aprobat ieri alocarea fondurilor pentru primăriile sucevean. Ioan Stan a spus că, în calitate de preşedinte al PSD, îşi doreşte o conlucrare cât mai bună atât cu administraţia judeţeană, cât şi cu toate primăriile din judeţ, indiferent de culoarea politică a primarilor, însă nu acelaşi lucru se vede din partea conducerii PNL a CJ. În acest sens, Stan a anunţat că ministrul social-democrat al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Sevil Shhaideh, va fi prezent în luna martie în judeţ pentru o întâlnire de lucru cu toţi primarii suceveni.

Ioan Stan a ţinut să precizeze că în calitatea sa de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, atât în nume personal, cât şi în numele celorlalţi parlamentari, consilieri judeţeni şi al consilierilor locali social-democraţi, şi-a exprimat în permanenţă dorinţa de colaborare cu preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, spre binele locuitorilor judeţului Suceava şi al tuturor comunităţilor locale indiferent de culoarea politică a celor care le reprezintă. „O ultimă dovadă este prezenţa în judeţ, în data de 10-11 martie, a ministrului social-democrat, doamna Sevil Shhaideh, care va prezenta tuturor primarilor judeţului noua variantă a Programului Naţional de Dezvoltare Locală. În schimb preşedintele Consiliului Judeţean confirmă suspiciunea pe care am avut-o în ceea ce priveşte imparţialitatea şi dorinţa de colaborare deseori clamată. Ilustrativ este modul discreţionar, partinic, în care majoritatea PNL din Consiliul Judeţean a repartizat sumele cuvenite pentru echilibrarea bugetelor locale, cu o vizibilă favorizare a unităţilor administrativ-teritoriale conduse de primari PNL”, a spus liderul social democraţilor suceveni.

Ioan Stan a ţinut să sublinieze că „în ciuda duplicităţii” pe care a manifestat-o preşedintele Consiliului Judeţean, îl invită pe acesta să abandoneze logica provincială derizorie a abordării diferenţiate, exclusiv pe criterii politice a problemelor localităţilor judeţului, şi să se alăture eforturilor social-democraţilor suceveni pentru promovarea intereselor tuturor comunităţilor din judeţul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan critică modul discreţionar în care CJ Suceava a alocat fondurile pentru primării.
 Vizualizări articol: 2197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Ioan Stan critică modul discreţionar în care CJ Suceava a alocat fondurile pentru primării1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei