Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2017 - Anul XXII, nr. 28 (6444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primăria Adâncata investeşte 541.000 de lei într-un nou post de transformare

Marţi, 7 Februarie 2017 (13:12:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria comunei Adâncata va aloca fonduri de la bugetul local pentru investiţii într-un post de transformare de mare putere care să facă faţă consumului casnic, dar şi extinderii reţelelor de electricitate. Primarul Viorel Cucu a declarat că în prezent 400 de consumatori ale căror case sunt situate la ieşirea din Adâncata spre satul Feteşti reclamă fluctuaţii mari de tensiune care le-au produs de-a lungul timpului pagube materiale importante şi solicită înlocuirea postului de transformare la care sunt racordaţi.

Viorel Cucu a arătat că a solicitat sprijinul E.On pentru această investiţie, care costă în jur de 541.000 de lei, însă nu a primit răspuns favorabil şi în consecinţă a decis să aloce bani de la bugetul local. „La punctul de transformare numărul 4 avem 400 de consumatori şi acum nu mai face faţă în condiţiile în care extinderea reţelelor electrice s-a făcut pe o distanţă mare. Măsurătorile au arătat că tensiunea se situează undeva între 190-200 de volţi în nici un caz 220 cum ar trebui. Fluctuaţiile de tensiune au produs în permanenţă pagube materiale în gospodăriile oamenilor. Întrucât mai avem şi 9 case de electrificat e nevoie de înlocuirea transformatorului. Am făcut fel de fel de adrese către E.On în fiecare an am fost prinşi în planul lărgit de investiţii dar fără finalitate. De când sunt primar am făcut cinci adrese la E.ON şi niciodată nu au venit măcar să îmbunătăţească punctul de transformare.  De aceea suntem nevoiţi să facem noi această investiţie. Ne luptăm acum să obţinem toate avizele necesare”, a explicat primarul.

Viorel Cucu speră ca noul post de transformare să fie montat în acest an. Potrivit acestuia, investiţia ar putea fi gata în maxim două luni de zile.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Adâncata investeşte 541.000 de lei într-un nou post de transformare.
 Vizualizări articol: 3475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Adâncata investeşte 541.000 de lei într-un nou post de transformare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu țelină Este o mâncare foarte sănătoasă, revigorantă și aromată. Singurii care nu o vor iubi sunt cei ce nu preferă gustul special al țelinei. Rețeta e foarte veche, întâlnită în multe țări europene  și se crede că era consumată... Citeşte