Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2017 - Anul XXII, nr. 28 (6444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organizaţia judeţeană PSD Suceava susţine Guvernul Grindeanu

Marţi, 7 Februarie 2017 (15:36:44)
Organizaţia judeţeană PSD Suceava îşi reafirmă susţinerea pentru Guvernul Grindeanu – „un guvern desemnat de majoritatea parlamentară PSD-ALDE cu legitimitatea conferită de rezultatul alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016”.Susţinerea acestui guvern este fundamentată, conform unui comunicat al PSD Suceava, „pe garanţia pe care actualul executiv o prezintă pentru implementarea programului de guvernare a PSD, care a câştigat încrederea, exprimată prin vot, a majorităţii populaţiei României. Acest guvern, care a implementat deja numeroase măsuri social-economice (majorarea salariului minim, majorarea salariilor medicilor, profesorilor, artiştilor, a celor din administraţia publică, creşterea pensiilor, a burselor pentru elevi şi studenţi şi, nu în ultimul rând, facilităţi pentru mediul de afaceri şi sprijin pentru societăţile comerciale româneşti), poate şi trebuie să continue punerea în aplicare a tuturor celorlalte prevederi ale programului de guvernare menite să determine creşterea calităţii vieţii tuturor românilor.”Organizaţia PSD Suceava împărtăşeşte opinia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, că Parlamentul trebuie să fie spaţiul disputelor politice civilizate, recunoaşte dreptul societăţii civile de a-şi transmite (chiar şi într-o manieră neconvenţională) mesajul către clasa politică, dar pentru rezolvarea problemelor sunt necesare mijloace politice democratice şi nu incitarea societăţii la încălcarea regulilor democraţiei, „aşa cum a făcut-o preşedintele Klaus Iohannis la intervenţia sa din plenul Parlamentului, fapt ce poate duce, din nefericire, la divizarea societăţii româneşti”.Parlamentarii PSD Suceava menţionează că nu incită pe nimeni la manifestare stradală, dar nici nu îngrădesc dreptul fiecăruia ca, în nume propriu, să se manifeste astfel. Pentru parlamentarii PSD suceveni, ca şi pentru colegii lor din ţară, „în aceste zile prioritatea a fost adoptarea bugetului de stat, care să permită deblocarea activităţii consiliilor judeţene şi a primăriilor, în folosul comunităţilor pe care le reprezintă, aşa cum s-a promis în campania electorală. Interesele judeţului Suceava au fost corect susţinute, aşa cum o demonstrează bugetul adoptat, dar în limite realizabile, obiective şi nu sub forma unor solicitări fanteziste, profund demagogice, ca cele ale colegilor liberali”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizaţia judeţeană PSD Suceava susţine Guvernul Grindeanu.
 Vizualizări articol: 2821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Organizaţia judeţeană PSD Suceava susţine Guvernul Grindeanu1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu țelină Este o mâncare foarte sănătoasă, revigorantă și aromată. Singurii care nu o vor iubi sunt cei ce nu preferă gustul special al țelinei. Rețeta e foarte veche, întâlnită în multe țări europene  și se crede că era consumată... Citeşte