Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 oct 2016 - Anul XXI, nr. 230 (6343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Preşedintele CJ a lansat proiectul „Crăciun în Bucovina” în cadrul târgului de toamnă

Duminică, 2 Octombrie 2016 (13:26:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectul turistic „Crăciun în Bucovina” a fost lansat, în mod oficial, în cadrul ediţiei de anul acesta a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina”, care a avut loc la finalul săptămânii pe esplanada Iulius Mall Suceava. Lansarea proiectului a fost făcută sâmbătă de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, alături de acesta fiind preşedintele Consiliului Regional Cernăuţi, Ucraina, Ivan Muntean. La lansarea proiectului a fost prezentă o delegaţie de peste 100 de persoane din regiunea Cernăuţi, formată din oameni de afaceri şi reprezentanţi din administraţia locală. Gheorghe Flutur a anunţat că proiectul „Crăciun în Bucovina” va începe pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, şi se va încheia cu sărbătorile de iarnă pe stil vechi. De altfel, Gheorghe Flutur a precizat că unul dintre elementele principale ale acestui proiect va fi promovarea sărbătorilor pe stil vechi, cu scopul de a atrage cât mai mulţi turişti din Ucraina.

„Pachetul Crăciun în Bucovina are mai multe componente. Începe pe 6 decembrie, de la Moş Nicolae. Apoi vom avea o componentă de şezători şi de creat colinde şi urături. Vom avea ca noutate o promovare mai intensă a Crăciunului şi a Anului Nou pe stil vechi. Aici este o delegaţie importantă din Ucraina, şi am lansat promovarea sărbătorilor pe stil vechi. Vrem cât mai mulţi turişti din Ucraina să vină aici, în unităţile de cazare din judeţul Suceava. Apoi, vom promova intens gastronomia din Bucovina, care este nemaipomenită şi avem cu ce ne lăuda, mâncarea extraordinară a gospodinelor din Bucovina”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. El a adăugat că tot în cadrul proiectului „Crăciun în Bucovina”, în data de 27 decembrie 2016 va avea loc Festivalul Internaţional al Obiceiurilor de Iarnă, eveniment care va fi organizat la Suceava, Fălticeni şi Vatra Dornei.

Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că a solicitat Centrului Naţional de Informare Turistică Suceava ca împreună cu unităţile de cazare din judeţ să pregătească deja pachetele de oferte pentru sărbătorile de iarnă din Bucovina pentru ca acestea să poată fi deja achiziţionate de turişti. Flutur a mai spus că în acelaşi timp vor fi promovate tradiţiile şi obiceiurile de iarnă, dar şi principalele atracţii, un element important fiind şi domeniile de schi din judeţ. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a spus că în perioada următoare proiectul Crăciun în Bucovina va fi promovat şi la Cernăuţi, în Ucraina.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele CJ a lansat proiectul „Crăciun în Bucovina” în cadrul târgului de toamnă.
 Vizualizări articol: 4682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Preşedintele CJ a lansat proiectul „Crăciun în Bucovina” în cadrul târgului de toamnă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei