Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 apr 2016 - Anul XXI, nr. 96 (6209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copii accidentaţi de maşini

Duminică, 24 Aprilie 2016 (12:06:34)

Mai mulţi copii au fost accidentaţi vineri şi sâmbătă pe drumurile din judeţ, în timp ce traversau neregulamentar sau se aflau pe carosabil.

Primul incident de acest fel a avut loc vineri, la ora 10.15, pe str. Ana Ipătescu din municipiul Fălticeni. O femeie de 56 de ani, din localitate, ce conducea o maşină, a acroșat și accidentat ușor un minor de 10 ani, din comuna Forăști, pieton, care se afla pe partea carosabilă, după care şoferiţa a părăsit locul accidentului, fiind identificată ulterior de polițiști.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă nu a rămas internată.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După mai puţin de o oră, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 178A, în localitatea Mihoveni, comuna Șcheia, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Suceava, a surprins şi accidentat ușor un minor de 11 ani, localnic, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, la ora 11.08, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 178, pe raza comunei Volovăț, un localnic de 45 de ani a acroșat o minoră de 7 ani, din comuna Burla, care traversa drumul public neregulamentar, în fugă.

În urma impactului, minora a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copii accidentaţi de maşini.
 Vizualizări articol: 3325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copii accidentaţi de maşini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei