Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mar 2016 - Anul XXI, nr. 61 (6174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un bărbat beat a provocat o tamponare şi a fugit de la locul faptei

Luni, 14 Martie 2016 (11:01:29)

Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată duminică noapte despre faptul că pe strada Calea Bucovinei din localitate a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto vinovat de producerea evenimentului a părăsit locul faptei.

Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat un autoturism înmatriculat în străinătate și condus de un bărbat de 41 de ani, cetățean ucrainean, care a declarat că a fost acroșat de un autoturism, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, în curtea unui imobil de pe str. Calea Cernăuți din localitate a fost identificat autoturismul implicat în accident și conducătorul acestuia, un localnic de 36 de ani, care a recunoscut că a condus autoturismul pe str. Calea Bucovinei, a lovit un autoturism în sensul giratoriu, s-a speriat și a plecat la domiciliu, unde a parcat mașina în curte.

Întrucât emana halenă alcoolică, şoferul în vârstă de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, bărbatul de 36 de ani a declarat că autoturismul nu a circulat în seara respectivă şi a fost achiziționat avariat în urmă cu circa 3 săptămâni.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că permisul de conducere al bărbatului, eliberat de autoritățile engleze, nu-i acordă dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României. 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul să conducă autovehicule în România” și ”refuzul prelevării de mostre biologice”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat beat a provocat o tamponare şi a fugit de la locul faptei.
 Vizualizări articol: 3118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Un bărbat beat a provocat o tamponare şi a fugit de la locul faptei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura cu vișine congelate Vișine acrișoare, pitite în pandișpan pufos și ușor aromat... Prăjitura aceasta se face în mai puțin de o oră și ne garantează un răsfăț ca în miez de vară!Avem nevoie de:O pungă cu vișine congelate ( de 400 g), 6 ouă mari, o cană... Citeşte