Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mar 2016 - Anul XXI, nr. 61 (6174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Recunoaştere

Excelenţa şi performanţa, premiate la Gala Locală a Destine Broker de Asigurare Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ca în fiecare an, Destine Broker de Asigurare, brokerul cel mai performant la nivelul judeţului Suceava, a organizat Gala Locală, eveniment care a marcat un nou bilanţ pozitiv al anului care tocmai a trecut.

Peste 200 de persoane au răspuns afirmativ invitaţiei de a lua parte la întâlnirea care a celebrat profesionalismul şi performanţa şi a recompensat cele mai bune rezultate ale anului 2015, evenimentul având loc într-un cadru elegant, în sala mare a complexului Zamca, vineri, 4 martie.

Ştefan Puntea, directorul reprezentanţei Destine Suceava, a subliniat că „pentru toţi cei care sunt implicaţi în activitatea Destine din judeţul nostru, fie că sunt colaboratori sau parteneri, acest eveniment reprezintă o sărbătoare a rezultatelor muncii susţinute în piaţa competitivă a asigurărilor”.

De menţionat că obiectivul aferent anului 2015, propus de echipa Destine Suceava, a fost îndeplinit, compania intermediind asigurări de 15.984.622 de lei, menţinându-se astfel pentru al VI-lea an consecutiv lider de piaţă. Această performanţă a fost posibilă datorită perseverenţei şi profesionalismului echipei Destine, care a pus tot timpul pe primul loc specializarea şi perfecţionarea continuă a colaboratorilor, indiferent de nivel.

Alina Preda, director de dezvoltare în cadrul Destine Broker, a precizat că „suntem un broker care într-adevăr facem o performanţă ce nu poate fi egalată. Suntem singurul broker din România care la acest moment are certificarea Trust Mark, un sigiliu de excelenţă, o certificare a calităţii noastre, a produselor noastre”.

 

Premii pentru cei mai merituoşi

Datorită activităţii susţinute în anii anteriori, începând cu 2015, reprezentanţa Suceava are la nivel naţional în Destine Holding încă trei acţionari, respectiv Lăcrămioara Dascălu, Răzvan Tiron şi Andreea Puntea-Dumitrescu.

În ceea ce priveşte laureaţii galei, în funcţie de anumite criterii de selecţie şi în urma rezultatelor deosebite obţinute în activitatea lor, în acest an pe podium s-au clasat colaboratorii principali. Pe lângă distincţiile oferite, o parte dintre premianţi au fost răsplătiţi cu laptopuri, cursuri şi excursii în ţară şi materiale promoţionale care să-i ajute în activitatea lor.

Criteriul de departajare a premianţilor a fost dificil, organizatorii selectând şapte dintre cei mai buni pentru cea mai importantă distincţie - „Brokerul anului”: locul 5 – Marcel Luncaşu, locul 4 – Carmina Popescu, locul 3 – Ionuţ Negura, locul 2 – Cristinel Bodnar, Bogdan Porochniuc, Constantin Ciurlă. Iar premiul cel mai râvnit, Locul I şi Titulatura de „Brokerul anului”, au fost adjudecate de Doru Hreciuc, care într-o perioadă scurtă de activitate în compania Destine a obţinut rezultate deosebite. Pe lângă cei menţionaţi s-au mai evidenţiat următorii: Mihaela Macarescu, Mihai Mocodean, Neculai Niga, Gabriel Gondor, Claudiu Puha, Lămâiţa Oboroceanu, Cristian Ştefanovici, Veronica Irimescu, Marius Bodnariuc, Costel Ungureanu, Maria Luchian, Cosmin Curcă, Marilena Gheorghian şi Marcela Negru.

Petrecerea a fost deschisă de semifinalistul show-ului televizat „Românii au talent” – Sorin Ursan, tenor şi caricaturist, şi de Diana Căldăraru, tânăra talentată care s-a remarcat atât la „Românii au talent”, cât şi la „X-Factor”. Atmosfera a fost întreţinută până dimineaţa de Trupa 9.

 

Obiective pentru 2016

Tot în cadrul Galei, Destine Broker Suceava şi-a stabilit obiectivul pentru 2016, acesta fiind creştere de 50% faţă de anul anterior.

Ştefan Puntea, directorul reprezentanţei Destine Suceava, a lansat provocări constructive pentru echipa sa, constând în cursuri de pregătire în locaţii deosebite din ţară, astfel încât să îmbine utilul cu plăcutul şi să motiveze atingerea acestui obiectiv.

Ţinem să menţionăm că Destine înseamnă mai mult decât brokerul de Asigurare, având în componenţă şi Destine Broker de Credite, Destine Leasing IFN şi Destine Asig Broker din Republica Moldova.

 

Oportunitate de colaborare

Reprezentanţii Destine Broker au punctat faptul că piaţa de asigurări din România a avut o creştere de 8,2 % în 2015, apropiindu-se de maximul istoric din anul 2008. Datorită trendului ascendent din această piaţă, în activitatea de brokeraj a firmei Destine există disponibilitate pentru alţi potenţiali colaboratori care pot opta pentru un job atât part-time, cât şi full-time.

„Destine Suceava are cel mai mare număr de colaboratori autorizaţi din judeţ, este în continuă creştere şi are deschidere către noi colaboratori pe care să-i iniţieze gratuit în activitatea de brokeraj în asigurări”, au menţionat reprezentanţii companiei.

Cei care vor să se alăture pot apela la orice colaborator Destine sau pot participa la cursul de iniţiere gratuit care se desfăşoară săptămânal la sediul central Destine Suceava din str. Ana Ipătescu, nr. 15.

Totodată, Destine Suceava organizează săptămânal cursuri de pregătire pentru cei din cadrul firmei, astfel încât aceştia să poate oferi consultanţă de calitate clienţilor.

 

Produse intermediate în România doar de Destine Broker

Prin CIGNA, un furnizor mondial de produse de asigurare de sănătate, viaţă etc., Destine Broker de Asigurare intermediază Asigurarea medicală individuală internaţională, primul produs de asigurare internaţională de sănătate dedicat expaţilor, ce permite accesarea îngrijirilor medicale oriunde în lume, în condiţiile alese de clienţi, individual.

Prin Mondial Assistance, Destine Broker intermediază Destine Assist – prima poliţă de asigurare de asistenţă rutieră din România.

Principalele acoperiri ale poliţei sunt: intervenţie la locul evenimentului (pană cauciuc, pană carburant, pierdere chei, baterie descărcată, defecţiune mecanică sau electrică, etc.), tractare la cel mai apropiat service autorizat, livrarea pieselor de schimb, repatrierea autovehiculului, asistenţă juridică şi servicii de traducere, asigurare pentru furtul telefonului mobil din autovehicul, servicii medicale în caz de accident rutier.

Dacă reparaţia autovehiculului durează mai mult de o zi se asigură cazare şi transport acasă cu trenul sau cu avionul sau se asigură închirierea unei maşini.

Se pot prelua în asigurare nu numai autoturisme, ci şi autoutilitare, autotractoare, camioane, autobuze, remorci şi semiremorci cu proprietari persoane fizice sau juridice.

"Suntem bucuroşi să anunţăm că asigurarea de asistenţă rutieră îndeplineşte cu succes cele mai riguroase condiţii. Este o poliţă ce oferă o acoperire completă cu privire la riscurile asigurate în toată Europa", a declarat Romeo Bocănescu, director general Destine Broker. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Excelenţa şi performanţa, premiate la Gala Locală a Destine Broker de Asigurare Suceava.
 Vizualizări articol: 5715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.79/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 85 voturi
Excelenţa şi performanţa, premiate la Gala Locală a Destine Broker de Asigurare Suceava4.8585

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Deja e un cliseu asta cu excelenta trimis de
(14 mar 2016, 21:22:01
Daca nu ar fi obligatorii si impuse prin lege, marea majoritate a populatie nu si-ar mai face atatea asigurari. Asta e un domeniu unde ti se vinde un ceva destul de abstract, dar care nu-ti face nici un fel de placere sa-l cumperi. In marea majoritate a cazurilor dai banul din buzunar pentru aproape nimic si nu stii daca iti mai vine vreodata inapoi. Cel mai tare ma amuza cand vin fatuci, radiind de optimism si voiosie, sa-ti vorbeasca de pensie. Se lipeste ca nuca de perete.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura cu vișine congelate Vișine acrișoare, pitite în pandișpan pufos și ușor aromat... Prăjitura aceasta se face în mai puțin de o oră și ne garantează un răsfăț ca în miez de vară!Avem nevoie de:O pungă cu vișine congelate ( de 400 g), 6 ouă mari, o cană... Citeşte