Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mar 2016 - Anul XXI, nr. 61 (6174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Revanşă platonică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evenimentele se îngrămădesc la sfârşit de săptămână, astfel încât, nesmintit, unele se ratează. Nu vorbesc despre cele imposibil de prins la modul fizic, care se desfăşoară duminică seara. Deloc puţine. Pe lângă tendinţa de a aminti şi evenimente din Liga Europa, de joi, mai există şi riscul abordării unor subiecte care ard prea repede şi devin desuete. Acestea din urmă sunt legate mai mult de tenis, unde meciurile se joacă des, la o zi sau două. S-o lauzi pe Simona că şi-a revenit şi în dimineaţa în care apare articolul să fi fost deja eliminată de Makarova?! Nu, mulţumesc, mai bine să ne întoarcem la Liga Europa. Unii dintre dumneavoastră îşi amintesc de acea Anderlecht de pe vremea când Steaua şi Dinamo însemnau ceva în Europa. Când Steaua îi elimina pe belgieni în drumul către Cupa Campionilor Europeni, la adversari tocmai ce-şi făcea loc un fotbalist numit Enzo Scifo. Apoi, în zorii post-comunismului, că democraţie mi-e greu să-i spun (mai erau vreo două luni până când minerii aveau să facă măcel în Piaţa Universităţii, după care s-o cosmetizeze cu panseluţe), Anderlecht ieşea în calea lui Dinamo, într-o semifinală de Cupa Cupelor. Scifo bifase deja Il Calcio şi juca la momentul acela în campionatul francez, dar clubul belgian nu se putea plânge de lipsa jucătorilor de valoare. Ajunge să enumerăm trio-ul responsabil cu atacul: Degryse-Nilis-Oliveira! În fine, după turul pierdut cu 1-0 pe mâna prudenţei excesive a trupei lui Mircea Lucescu, avea să vină acel retur de pe fostul “23 August”, cu arbitru olandez al cărui copil învăţa la aceeaşi şcoală cu copilul antrenorului olandez al lui Andrelechet, cu ratările monumentale ale lui Lupu şi Răducioiu, cu eliminarea acestuia din urmă şi palma încasată de la Lucescu pe pista de atletism…  Dar să revenim în zilele noastre: aflat la crepusculul unei cariere de invidiat, antrenorul Lucescu are ocazia de a-şi lua revanşa împotriva belgienilor, oarecum platonică, mai ales căbeneficiara ar fi Şahtar Doneţk. După un 3-1 promiţător pe tărâm ucrainean, joi vom avea returul. Nu cred că arbitrul o să fie tot olandez.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revanşă platonică.
 Vizualizări articol: 1687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Revanşă platonică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura cu vișine congelate Vișine acrișoare, pitite în pandișpan pufos și ușor aromat... Prăjitura aceasta se face în mai puțin de o oră și ne garantează un răsfăț ca în miez de vară!Avem nevoie de:O pungă cu vișine congelate ( de 400 g), 6 ouă mari, o cană... Citeşte