Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mar 2016 - Anul XXI, nr. 61 (6174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie tranşantă

Cătălin Miron: „SC Servicii Comunale SA este oglinda neputinţei unui manager care nu înţelege ce înseamnă perfomanţa”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul de primar din partea PNL în municipiul Rădăuţi, îi atacă pe rivalii din PSD, despre care afirmă că au subjugat interesele unui oraş întreg şi le-au pus la dispoziţia unui mic grup de interese coordonat din sediul SC Servicii Comunale SA.

În opinia lui Cătălin Miron, un nou mandat PSD în administraţia rădăuţeană nu ar face altceva decât să definitiveze ruinarea unui oraş cândva etalon pentru întreg judeţul.

„Dezvoltarea municipiului Rădăuţi în varianta PSD se poate anticipa fără să mai fie necesară vreo cunoaștere a programului candidatului acestui partid la funcţia de primar. Proiectul finalizat la scară 1/1 este implementat cu extrem de mult succes la SC Servicii Comunale SA , o societate ce are ca acţionar unic Municipiul Rădăuţi, dar care deservește interesele de partid  ale organizaţiei locale a PSD şi ale candidatului acestei formaţiuni politice la funcţia de primar”, este descrierea pe care Cătălin Miron o face şi pe care consideră că o poate vedea cu ochiul liber orice rădăuţean.

În opinia candidatului liberal pentru funcţia de primar, modernizarea Rădăuţiului nu se poate face cu utilaje vechi de 40-50 de ani, dar nici cu mentalităţi venite din negura comunismului. Miron consideră că acest decalaj poate fi redus, dar numai cu condiţia ca în fruntea Primăriei Rădăuţi să ajungă o echipă nouă, cu o viziune de dezvoltare adaptată acestor vremuri.

„Realitatea care ne înconjoară este cunoscută de orice rădăuţean implicat sau nu în  viaţa publică. SC Servicii Comunale SA este oglinda neputinţei unui manager care nu înţelege ce înseamnă performanţa, nu înţelege ce înseamnă tehnologizarea. Domnule director al SC Servicii Comunale SA, trebuie să înţelegeţi însă un singur lucru: trebuie să plecaţi. Sunteţi aproape să reușiţi să îngropaţi SC Servicii Comunale SA, iar cu această societate un oraş întreg. Este de-ajuns, chiar şi pentru PSD, organizaţia Rădăuţi. Jaful din banul public trebuie să înceteze, şi asta cât mai rapid”, a concluzionat Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „SC Servicii Comunale SA este oglinda neputinţei unui manager care nu înţelege ce înseamnă perfomanţa”.
 Vizualizări articol: 2861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Cătălin Miron: „SC Servicii Comunale SA este oglinda neputinţei unui manager care nu înţelege ce înseamnă perfomanţa”2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nesimtire prin sfidare trimis de
(14 mar 2016, 12:00:25
Sambata 12.03.2016 am participat la Adunarea generala anuala a unei asociatii de locatari din Radauti.La rubrica diverse s-au inscris la cuvant mai multi locatari din asociatie care in marea lor majoritate s-au plans de calitatea serviciilor oferite de SC Servicii Comunale SA.Din pacate firma atat de "indragita" de cetatenii municipiului nu a binevoit sa trimita nici un reprezentant care sa preia problemele oamenilor sfidand pur si simplu locatarii a cateva sute de apartamente din urbe.
Ce-ar fi sa-i tratam si noi cu lipsa cand ne vor chema printre blocuri sa ne spuna ce bine vom trai si ce frumos va arata orasul nostru in urmatorii ani daca.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura cu vișine congelate Vișine acrișoare, pitite în pandișpan pufos și ușor aromat... Prăjitura aceasta se face în mai puțin de o oră și ne garantează un răsfăț ca în miez de vară!Avem nevoie de:O pungă cu vișine congelate ( de 400 g), 6 ouă mari, o cană... Citeşte