Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mar 2016 - Anul XXI, nr. 58 (6171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ovidiu Milici a demisionat din Mişcarea Populară Suceava

Joi, 10 Martie 2016 (12:44:02)

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Mişcarea Populară Suceava Ovidiu Milici a anunţat joi, 10 martie, că şi-a depus demisia din fucţia deţinută în partid, dar şi din calitatea de membru.„Mai bine de doi ani şi jumătate am depus eforturi considerabile pentru ca acest partid să capete substanţă şi să conteze pe harta politică a judeţului Suceava. Deşi era un partid neatractiv şi nefrecventabil din punct de vedere politic iar în momentul înscrierii mele nu depăşea cu mult 10 membri, am avut încredere în Corneliu Popovici şi am pornit la construcţia acestui partid, plecând de la două principii convenite cu acesta: transparenţa în luarea deciziei şi respect.Treptat şi cu mari eforturi din partea mea şi a oamenilor care au venit în acest partid odată cu mine sau pe parcurs, astăzi, se pare că MP Suceava ar obţine un scor electoral în preajma pragului de 5%. Ei bine, presupusa depăşire a acestui prag electoral a avut efecte vizibile în comportamentul lui Popovici Corneliu faţă de persoana mea şi faţă de poziţia mea în partid. Astfel, au apărut tot felul de şicane şi tot felul de baliverne cusute cu aţă albă inventate de Popovici şi găşculiţa personală creată de acesta, cu scopul vădit de a crea culoare pentru şi sale.Nu o să mai continui. O să mă opresc aici pentru că nu vreau să intru într-o zonă joasă a can-can-ului politic atât de îndrăgita de Corneliu Popovici şi “febleţile” domniei sale. Chiar am crezut ca se poate genera o mişcare politică care poate produce proiecte şi soluţii de care Suceava şi sucevenii au atâta nevoie. M-am înşelat.Este sub demnitatea mea de om şi de profesor să fiu personaj într-o schiţă regizată prost de “liderul” MP Suceava.Nedimisilulat şi cât se poate de sincer, doresc succes tuturor colegilor şi prietenilor din MP Suceava care au avut curajul să-şi asume o candidatură”, scrie Ovidiu Milici în comunicatul de presă remis joi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Milici a demisionat din Mişcarea Populară Suceava.
 Vizualizări articol: 3907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 10 voturi
Ovidiu Milici a demisionat din Mişcarea Populară Suceava4.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
(10 mar 2016, 18:04:40
Cine, palaria noastra, o fi si Ovidiu Milici? Banditii cunoscuti sunt alde Baisanu, Lungu ...
2.   Ridicol si caraghios personaj! trimis de
(11 mar 2016, 10:17:13
Curat murdar, Coane Fanica! Zile si nopti furtunoase pentru onorat eroul Ovidiu Milici care iubeste tradarea dar ii uraste pe tradatori (sau invers). Cel mai probabil nu a pierdut doar o scrisoare ori vreun loc fruntas pe oaresce lista, ci chiar demnitatea si onoarea ca urmare a consumului excesiv de licori ale maretului Bacchus. Cu coloana-i vertebrala de consistenta piftiei, avem putintica rabdare si asteptam cu interes personajul domnului profesor intr-o alta dramoleta politica. Unde probabil isi va dori un rol principal, fara sa inteleaga ca faptele domniei sale nu il recomanda decat pentru figuratie sau, in cel mai bun caz, pentru o putin relevata si prea putin fericita prestatie de saltimbanc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lapte fript Seamănă cumva cu delicioșii noștri papanași prăjiți din brânză de vaci, numai că nu include brânză, ci lapte, și rezultatul este mai fin și mai cremos, ceva ce realmente se topește în gură. Este un desert de casă comun în... Citeşte