Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 feb 2016 - Anul XXI, nr. 42 (6155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbatul care a înjunghiat două femei pe străzile Sucevei, prins de poliţişti şi internat la Psihiatrie

Duminică, 21 Februarie 2016 (13:00:11)
Poliţiştii suceveni au reuşit să prindă un bărbat care a înjunghiat două femei pe străzile municipiului Suceava.Primul caz s-a înregistrat pe 25 august 2015, în jurul orei 21.50, victima fiind o femeie de 55 de ani. Din cercetări s-a stabilit că, în timp ce reclamanta se deplasa singură pe aleea dintre străzile Prof. Leca Morariu şi str. Universităţii, în apropierea Şcolii de Arte Suceava, din spate a venit un bărbat necunoscut care, fără să-i spună ceva sau să-i ceară vreun bun, i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona spatelui şi gâtului, după care autorul a fugit. Apoi pe 22 ianuarie a.c., la ora 06.00, o altă femeie a fost lovită cu un cuţit lângă alimentara din cartierul Areni. Victima, de 54 ani, localnică, a plecat de la domiciliu spre serviciu, iar în faţa alimentarei din cartierul Areni a auzit din spate nişte paşi grăbiţi, fără a da importanţă. Imediat a simţit o lovitură în zona spatelui, iar când s-a întors a observat un bărbat fugind.Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri de specialitate, fiind diagnosticată: ,,plagă înjunghiată torace posterior prin agresiune”.În continuarea cercetărilor efectuate cu privire la cele două agresiuni de pe raza municipiului Suceava, pe 19 februarie a fost identificată persoana bănuită de comiterea agresiunilor, respectiv un bărbat de 36 ani, din localitate.„Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a apreciat că ambele acte materiale întrunesc elementele constitutive ale tentativei la infracţiunea de omor, având în vedere zonele vitale vizate de autor (torace), precum şi obiectul vulnerant folosit, respectiv obiect tăietor-înţepător (cuţit), cauzele fiind reunite”, se precizează în comunicatul poliţiei.Tot vineri, Tribunalul Suceava a dispus măsura de siguranţă a internării medicale la Psihiatrie a bărbatului de 36 de ani, precum şi expertizarea medico-legală psihiatrică a suspectului de către Comisia medico-legală psihiatrică din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul care a înjunghiat două femei pe străzile Sucevei, prins de poliţişti şi internat la Psihiatrie.
 Vizualizări articol: 4663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbatul care a înjunghiat două femei pe străzile Sucevei, prins de poliţişti şi internat la Psihiatrie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   27 ianuarie 2016 trimis de
(22 feb 2016, 12:11:31
Cine poate da detalii despre cazul prezentat de “Ana” in comentariul articolului precedent (26/01/16) din Obiectiv?
Postarea “Anei” a fost in data de 30/01/16, respectiv: “Despre cazul de miercuri ( 27 ianuarie) de ce nu se spune/ scrie nimic? O alta victima injunghiata, de data aceasta in zona Nordic-Marasesti, tot femeie, tot dimineata in jur de ora 6. De ce nu se comunica public?…”

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Biserica „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena” din Straja va fi sfinţită duminică Biserica „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena” din comuna Straja va fi sfinţită duminică, 21 februarie.  Sfânta Liturghie şi Slujba de Sfinţire a bisericii va avea loc începând cu ora 9.00 şi va fi oficiată de... Citeşte