Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 feb 2016 - Anul XXI, nr. 42 (6155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USV

Cursurile de pregătire gratuită pentru bacalaureat încep la finele acestei luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) a publicat calendarul cursurilor de pregătire gratuită pentru examenul de bacalaureat pe care instituţia le organizează la acest an. Informaţii complete privind orarul după care elevii pot frecventa aceste meditaţii, cadre didactice şi spaţiile de desfăşurare au fost publicate la adresa www.usv.ro, la secţiunea „Consultaţii bacalaureat”.

Reamintim că elevii suceveni, dar şi din judeţele limitrofe, care doresc să se pregătească suplimentar pentru examenele de bacalaureat şi admitere la facultate au şansa de a face ore, gratuit, cu profesori ai Universităţii din Suceava.  Disciplinele pentru care se organizează cursuri de pregătire sunt limba şi literatura română, matematică, informatică, fizică, istorie, filosofie, sociologie, geografie, logică, economie.

 

Lecţiile încep săptămâna viitoare

Primele sesiuni de pregătire de la USV au loc la finele lunii februarie. La matematică, cursurile vor avea loc în perioada 27 februarie – 4 iunie, în Corpul B, lecţiile urmând să fie predate de lector dr. Angela Paicu, prof. dr. Bianca Satco, lector dr. Marius Marchitan şi lector dr. Tudor Colomeischi. La limba română, orarul de pregătire este realizat pentru intervalul 11 martie – 3 iunie, lecţiile fiind susţinute de conf. univ. dr. Mariana Boca, conf. univ. dr. Aurel Buzincu, conf. univ. dr. Daniela Petroşel, conf. univ. dr. Ovidiu Morar, în Corpul A al instituţiei.

La informatică, meditaţiile au loc în perioada 29 februarie – 6 iunie, cu asistent univ. dr. inf. Adina Bărîlă şi asistent univ. dr. ing. Ovidiu Gherman, în Amfiteatrul Remus Răduleţ din Corpul D.

Fizica va fi predată de conf. univ. dr. Cristian Pîrghie, în fiecare marţi, în laboratorul de fizică din Corpul B, începând cu data de 2 martie, iar cursurile de geografie vor fi susţinute de conf. univ. dr. Despina Vasilcu, în fiecare miercuri, începând cu 2 martie, în sala E209.

Conf. univ. dr. Florin Pintescu va pregăti elevii la istorie, începând cu data de 9 martie, iar conf. univ. dr. Bogdan Popoveniuc va preda filosofia.

Întrucât conţinuturile vizate sunt din toţi cei patru ani de liceu, la pregătire vor putea participa nu doar elevii claselor a XII-a, ci şi din clasele anterioare. 

Consultaţiile sunt concepute sub forma unor module interactive şi vor putea fi personalizate în funcţie de nivelul de pregătire al elevilor participanţi. 

„Programul de pregătire se înscrie în cadrul acţiunilor organizate de USV pentru îmbunătăţirea rezultatelor obţinute la examenul de bacalaureat. Prin profesionalismul profesorilor săi, USV doreşte să contribuie la obţinerea unor rezultate notabile de către elevii de liceu din Suceava şi din judeţele învecinate”, au transmis reprezentanţii USV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursurile de pregătire gratuită pentru bacalaureat încep la finele acestei luni.
 Vizualizări articol: 3622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cursurile de pregătire gratuită pentru bacalaureat încep la finele acestei luni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Biserica „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena” din Straja va fi sfinţită duminică Biserica „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena” din comuna Straja va fi sfinţită duminică, 21 februarie.  Sfânta Liturghie şi Slujba de Sfinţire a bisericii va avea loc începând cu ora 9.00 şi va fi oficiată de... Citeşte