Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 dec 2015 - Anul XX, nr. 295 (6107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Două accidente soldate cu şase răniţi, produse duminică la Vicovu de Jos şi Câmpulung

Luni, 21 Decembrie 2015 (12:05:05)
Duminică au avut loc două accidente, la Vicovu de Jos şi Câmpulung Moldovenesc, soldate cu rănirea a şase tineri.Primul a avut loc la ora 13.58, când un tânăr de 19 ani, din localitate, ce conducea un autoturism pe DN 2H, în interiorul comunei Vicovu de Jos, din cauza vitezei într-o curbă a pătruns pe contrasens şi intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 43 de ani, din comuna Brodina. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 19 ani şi a pasagerei din autoturism, o tânără de 18 ani din comuna Vicovu de Jos, precum şi rănirea ușoară a pasagerei din celălalt autoturism, o minoră de 16 ani, din comuna Brodina.Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.La ora 23.30, în timp ce conducea un autoturism pe str. Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Rădăuţi, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depăşire a autovehiculului din faţa sa, intrând în coliziune laterală cu autoturismul condus de un tânăr de 22 ani, din comuna Vama, aflat în depăşirea sa.În urma impactului, conducătorul auto din comuna Vama a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, maşina acroşând un stâlp electric din beton situat în afara părţii carosabile pe care l-a rupt, după care s-a răsturnat.Din accident a rezultat rănirea ușoară a pasagerilor din autoturismul condus de tânărul de 22 de ani din comuna Vama, respectiv un minor de 16 ani, un bărbat de 28 de ani şi unul de 27 de ani, toţi din comuna Vama.Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două accidente soldate cu şase răniţi, produse duminică la Vicovu de Jos şi Câmpulung.
 Vizualizări articol: 2080 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două accidente soldate cu şase răniţi, produse duminică la Vicovu de Jos şi Câmpulung0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtițele lui Moș Crăciun Aceste mici fursecuri delicate sunt foarte ușor de preparat, copiii adoră să le modeleze iar părinții se vor simți cu siguranță din nou la vârsta când îl așteptau pe Moșul cu paharul de lapte și prăjiturele atunci când... Citeşte