Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 dec 2015 - Anul XX, nr. 295 (6107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zeci de intervenţii ale pompierilor suceveni în doar 24 de ore

Luni, 21 Decembrie 2015 (11:18:14)
Pompierii militari suceveni au intervenit, în doar 24 de ore, în 33 de misiuni din domeniul situaţiilor de urgenţă. Dintre acestea, 23 au fost intervenţii de acordare a primului ajutor în diverse cazuri medicale, de către echipajele pompierilor paramedici SMURD, 3 misiuni de localizare şi lichidare a unor incendii şi 7 intervenţii şi monitorizări în cazul producerii unor accidente rutiere.Accidentele rutiere s-au produs pe raza localităţilor Vicovu de Jos, Suceava (2), Şcheia (2), Câmpulung Moldovenesc şi Siret. Pompierii militari au descarcerat o persoană şi au acordat asistenţă medicală în cazul a 11 răniţi.Luni dimineaţă, la ora 5:00, dispeceratul pompierilor militari a fost anunţat prin 112 despre izbucnirea unui incendiu la un autoturism care se afla parcat în curtea unei gospodării din comuna Arbore.La sosirea echipajelor Gărzii de Intervenţie Solca ardea partea din faţă a maşinii, existând pericolul de propagare la întregul automobil, dar şi la casa de locuit, aflată în imediata apropiere.Incendiul a fost lichidat în mai puţin de o oră şi au ars şi s-au degradat toate elementele combustibile din compartimentul motor.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conduct electric defect.Tot luni dimineaţă, la aproximativ o oră faţă de precedentul eveniment, a fost anunţat faptul că arde o anexă gospodărească în satul Văratec, oraşul Salcea. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Suceava şi o autospecială de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Salcea. Până la sosirea pompierilor militari, cinci vecini cu mijloace de primă intervenţie au sărit în ajutorul proprietarului.Incendiul a fost lichidat în aproximativ două ore şi au ars 12 metri pătraţi din planşeul anexei, în care se afla centrala termică, şi circa 18 metri pătraţi din acoperiş. S-au degradat interiorul anexei şi coşul de evacuare a fumului.„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: jar sau scântei provenite din coşul de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile”, se precizează în comunicatul pompierilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de intervenţii ale pompierilor suceveni în doar 24 de ore.
 Vizualizări articol: 1556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de intervenţii ale pompierilor suceveni în doar 24 de ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtițele lui Moș Crăciun Aceste mici fursecuri delicate sunt foarte ușor de preparat, copiii adoră să le modeleze iar părinții se vor simți cu siguranță din nou la vârsta când îl așteptau pe Moșul cu paharul de lapte și prăjiturele atunci când... Citeşte