Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2015 - Anul XX, nr. 262 (6074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pieton omorât la Grupul Şcolar, după ce a fost lovit violent de un BMW şi proiectat în alte două maşini

Miercuri, 11 Noiembrie 2015 (08:51:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un accident rutier extrem de violent, în urma căruia un bărbat care traversa strada a fost omorât, s-a petrecut aseară pe artera principală a municipiului Suceava, în zona trecerii de pietoni din faţa Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, cunoscută ca fiind periculoasă, în condiţiile în care în zonă se circulă de regulă cu viteze destul de mari, iar traficul pietonal este mai redus. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20.45, pietonul lovit fiind supus mai multor teribile şocuri. Din primele informaţii, obţinute înainte de închiderea ediţiei, rezultă că pietonul, Mihai Palaghia, în vârstă de 38 de ani, s-a angajat în traversare pe trecerea de pietoni, direcţia de deplasare fiind spre căminul de la Grupul Şcolar în care acesta locuia. Pietonul a trecut de axul drumului, însă în următoarea fracţiune de secundă a urmat un teribil impact. Şoferul unui autobuz, care circula dinspre centrul Sucevei, a relatat cum o maşină care mergea pe banda a II-a, dinspre Sala Sportului, a oprit la locul marcat, însă BMW-ul care venea de pe banda I l-a lovit violent pe pieton. Bărbatul a fost proiectat pe sens opus, unde s-a lovit de partea din spate a autobuzului, iar apoi de partea din faţă a unui autoturism Opel aflat în spatele mijlocului de transport în comun. Practic, pietonul a fost aruncat în aer în jur de 20 de metri. După impactul cu pietonul, BMW-ul scăpat de sub control a intrat în coliziune cu două maşini care circulau din sens opus. Echipajele SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă l-au ridicat de la faţa locului pe pieton, care era inconştient, dar şi pe şoferul şi un pasager din BMW, care aveau şi ei leziuni. De altfel, BMW-ul a fost grav avariat în urma impactului cu una dintre maşinile din sensul opus de mers. Din primele informaţii rezultă că la volanul BMW-ului se afla un anume Gheorghe Cimpoi, în vârstă de 24 de ani, din Suceava. Având în vedere gravitatea accidentului, poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava au făcut o cercetare minuţioasă la locul accidentului, pentru a se lămuri fără dubiu dacă impactul a fost sau nu pe trecerea de pietoni. Cel puţin doi martori oculari au relatat că accidentul a fost pe trecerea de pietoni. În urma accidentului rutier traficul de pe Calea Unirii a fost blocat în totalitate până după ora 22.00. Tot în jurul orei 22.00, medicii au declarat decesul pietonului. Aceştia au mai precizat că un tânăr, pasager în BMW, are şi el leziuni grave.Pe numele şoferului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pieton omorât la Grupul Şcolar, după ce a fost lovit violent de un BMW şi proiectat în alte două maşini.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pieton omorât la Grupul Şcolar, după ce a fost lovit violent de un BMW şi proiectat în alte două maşini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cir de sâmburei (reţeta moldovenească) Dacă italiana ”cucina povera” a reuşit să dea lumii întregi reţete celebre azi, precum pizza ori polenta, bucătăria săracului de pe la noi nu este mai prejos în simplitate şi savoare. Chiar dacă mămăliguţa şi polenta sunt... Citeşte