Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2015 - Anul XX, nr. 262 (6074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacole de teatru şi concert de colinde, pe scena suceveană

Marţi, 10 Noiembrie 2015 (15:03:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Teatrul „Mihai Eminescu” Botoşani prezintă miercuri, 18 noiembrie, de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, spectacolul „Câinele Grădinarului” de Lope de Vega. Regia: Alexandru Vasilache. Scenografia: Mihai Pastramagiu. Coregrafia: Victoria Bucun. Preţ bilet: 20 de lei şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Joi, 19 noiembrie, de la ora 19.00, pe scena suceveană se va juca piesa de teatru „Haimanaua”, cu actorii Dan Tudor, Tudorel Filimon, Alina Chivulescu, Dragoş Ionescu, Adela Popescu, Andrei Duban. Preţul unui bilet este 50 de lei sau 40 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Pentru grupurile de minim zece persoane, două persoane pot intra pe un bilet de 50 de lei. Luni, 23 noiembrie, de la ora 19.00, este programată piesa de teatru „Două vizite” de A.P. Cehov. Din distribuţie: Simona Vlad-Sabie, Radu Lucian, Florin Şerbănescu. Scenografia: Emilian Enache. Regia: Florin Şerbănescu. Preţul unui bilet este 25 de lei şi 12 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Sâmbătă, 26 decembrie, de la ora 17.00, Ştefan Hruşcă, aflat într-un turneu naţional intitulat „Leru-I Ler”, va concerta şi la Suceava. Preţul unui bilet este de 80 de lei sau 60 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online, pe www.biletoo.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro. Bilete, relaţii şi/sau rezervări pentru toate spectacolele, la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, str. Ştefan cel Mare, Nr. 20 A, intrarea B, etaj I. Telefon: 0230 523 718, e-mail: ccs.suceava@gmail.com.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacole de teatru şi concert de colinde, pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 1786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spectacole de teatru şi concert de colinde, pe scena suceveană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cir de sâmburei (reţeta moldovenească) Dacă italiana ”cucina povera” a reuşit să dea lumii întregi reţete celebre azi, precum pizza ori polenta, bucătăria săracului de pe la noi nu este mai prejos în simplitate şi savoare. Chiar dacă mămăliguţa şi polenta sunt... Citeşte