Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iul 2015 - Anul XX, nr. 174 (5986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Două femei, omorâte de o basculantă intrată pe contrasens

Joi, 30 Iulie 2015 (15:14:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un groaznic accident rutier, în urma căruia au murit două femei, s-a petrecut astăzi, în jurul orei 10.45, pe E 85, la ieşirea din municipiul Suceava spre Fălticeni, în dreptul Hotelului Sonnenhof. O basculată din Sălaj circula dinspre Suceava, iar în dreptul hotelului şoferul a frânat brusc şi a intrat cu vehiculul greu pe contrasens, lovind violent, în plin, un autoturism care circula regulamentar din sensul opus de mers. Maşina care circula regulamentar a fost proiectată în afara drumului, la câţiva metri de carosabil. În maşină se aflau patru oameni, o tânără de 27 de ani, la volan, soţul acesteia, copilul lor în vârstă de 1 ani şi 8 luni şi soacra femeii care conducea autoturismul. Echipajul de Descarcerare al pompierilor ajuns la faţa locului a găsit o scenă de coşmar. Cele două femei erau încarcerate, inconştiente. Cele două femei au fost extrase cu greutate din maşină, toţi cei patru ocupanţi ai maşinii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava. Din păcate, cele două femei nu au mai putut fi salvate. Copilul de 1 ani şi 8 luni avea mai multe traumatisme şi era în investigaţii. Singurul care a scăpat mai uşor a fost soţul tinerei care era la volan. Şoferul care a provocat nenorocirea a încercat să se justifice prin faptul că şoferul unei maşini din faţă a frânat brusc şi a virat dreapta, spre hotel, iar el nu a mai avut timp să oprească.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două femei, omorâte de o basculantă intrată pe contrasens.
 Vizualizări articol: 7716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două femei, omorâte de o basculantă intrată pe contrasens5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pustan trimis de
(30 iul 2015, 20:26:52
Astia din SJ ce tot misuna prin Suceava lucreaza in constructii, drumuri ceva. Tot am vazut basculante si autoutilitare cu numar de SJ pe Gheorghe Doja. Aceeasi durere in fund, parcat unde li se scula lor, neacordat de prioritate etc.

Mucosul ala de la volanul basculantei... cat are de cand a luat permisul, 1 an?

In atentia politiei rutiere, daca poate nu v-ati gandit deja: hotelul are sigur supraveghere video. Mers fuga si ridicat inregistrarile, poate vedeti exact accidentul.

Oricum, mucea de SJ n-are nici o scuza cu "i s-a oprit brusc o masina in fata"; pai tu nu pastrezi distanta? Criminal, puteai trage dreapta de volan, ai preferat sa tragi stanga, ai omorat deja doi oameni, ai nenorocit o familie. Iti doresc ani multi, cu executare.
2.   Idiotul trimis de
(31 iul 2015, 10:02:29
Soferul este idiotul ca trebuia sa poastreze distanta si daca totusi ala din fatza i a franat brusc trebuia sa intre in curul lui si nu se lasa cu , crime. Si pasatul avea ceva viteza dar idiotul cu mastodonul daca nu mergea tare si nu tragea stanga de volan sa evite sau mai bine sa depaseasca era totul bine. Taranoiul se credea in masina lui mica si nu in camion.... Pacat... CONDOLIANTE ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei