Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iul 2015 - Anul XX, nr. 174 (5986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scene de groază

Elevă ameninţată cu un cuţit şi violată în camera de la internatul şcolii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O elevă în vârstă de 16 ani a fost violată sub ameninţarea unui cuţit, chiar în camera în care dormea din clădirea internatului şcolii la care victima învaţă.

Îngrozitoarea faptă s-a petrecut luna trecută, la Câmpulung Moldovenesc, iar ieri procurorii parchetului din localitate au cerut arestarea în lipsă a principalului suspect, un anume Ionel Marius Obreja, în vârstă de 34 de ani, un localnic recidivist, condamnat anterior pentru furt şi tâlhărie.

 

A siluit-o două ore, după ce a intrat în internat prin forţarea unei uşi

Potrivit scenariului conturat de anchetatori, violul s-a petrecut în dimineaţa zilei de 8 iunie a.c., în internatul Şcolii Profesionale Speciale din Câmpulung Moldovenesc.

Procurorii susţin că în jurul orei 3.00, Ionel Marius Obreja a pătruns în internat prin forţarea unei uşi şi a intrat într-una din camere, în care dormea singură adolescenta în vârstă de 16 ani. Victima a fost ameninţată cu un cuţit şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu agresorul. Acesta a siluit-o pe minoră aproape două ore, plecând din internat în jurul orei 5.00.

De frică să nu fie înjunghiată, victima nu a ţipat, într-o cameră alăturată fiind alte trei  eleve, care însă au declarat că nu au auzit nimic.

În internat se afla şi pedagoga de serviciu, însă nici aceasta nu a auzit nimic, fiind sesizată despre ceea ce s-a întâmplat chiar de eleva violată, imediat după ce agresorul a fugit din clădirea internatului.

 

Suspectul a fugit de la domiciliu chiar în acea dimineaţă

Surse judiciare ne-au mărturisit că infracţiunea de viol a fost confirmată de medicii legişti, stabilindu-se că victima a suferit leziuni pentru care a necesitat două săptămâni de îngrijiri medicale.

Judiciariştii poliţiei câmpulungene au făcut cercetări în camera în care a avut loc violul chiar în dimineaţa zilei respective, descoperind pe mobilierul din încăpere mai multe amprente ale autorului, iar când au făcut verificări în baza lor de date au constatat că acestea aparţin unui client mai vechi de-al lor, Ionel Marius Obreja.

S-au dus imediat la locuinţa acestuia, unde au dat peste o femeie care le-a spus că Obreja şi-a făcut bagajele şi a plecat de acasă chiar în acea dimineaţă.

Inclusiv victima, susţin sursele noastre, l-a indicat pe Obreja drept autorul violului, după ce l-a recunoscut dintr-o planşă fotografică cu mai mulţi recidivişti prezentată de poliţişti.

 

A fost arestat în lipsă şi va fi dat în urmărire internaţională

Din datele pe care le deţinem, Ionel Marius Obreja a fost condamnat pentru mai multe infracţiuni cu violenţă (tâlhării) şi furturi, fiind eliberat din penitenciar ultima oară în ianuarie 2014.

Pentru că există informaţii că suspectul ar fi fugit din ţară pentru a se sustrage urmăririi penale, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, Constantin Steiciuc, a decis să ceară instanţei de judecată emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Obreja, pentru ca ulterior, în baza mandatului, inculpatul să poată fi dat în urmărire generală şi internaţională. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevă ameninţată cu un cuţit şi violată în camera de la internatul şcolii.
 Vizualizări articol: 9073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 10 voturi
Elevă ameninţată cu un cuţit şi violată în camera de la internatul şcolii4.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei