Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iul 2015 - Anul XX, nr. 161 (5973)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Două gospodării, afectate de un puternic incendiu, la Gălăneşti

Miercuri, 15 Iulie 2015 (12:08:12)
Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi şi ai Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Gălăneşti, Frătăuţii Vechi, Bilca şi Voitinel, au intervenit marţi cu opt autospeciale şi două ambulanţe SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit pe str. Teilor, din comuna Gălăneşti.Iniţial, în apelul sosit la ora 14.30 pe numărul unic de urgenţă 112 s-a anunţat că arde un depozit de furaje, însă la sosirea echipajelor ardeau construcţii din două gospodării (ambele corpuri comune, dispuse la o distanţă de doar jumătate de metru unul faţă de celălalt), aparţinând lui Vasile Ş. şi lui Mircea I., existând pericolul de propagare la casele de locuit şi la o proprietate învecinată.Incendiul a fost lichidat la ora 17:55.Primului proprietar i-au ars acoperişul bucătăriei pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, adăpostul de animale şi două grajduri pe 290 de metri pătraţi, circa 10 tone de fân şi 10 metri cubi lemn de foc. S-au degradat pereţii bucătăriei de vară pe 200 de metri pătraţi, obiecte de mobilier, unelte şi utilaje agricole.Celui de-al doilea proprietar i-au ars adăpostul de animale şi bucătăria de vară pe 350 de metri pătraţi şi circa 10 metri cubi lemn de foc. I s-au degradat pereţii bucătăriei pe 120 de metri pătraţi, planşeul din lemn pe aceeaşi suprafaţă, obiecte electronice şi electrocasnice.În incendiu au pierit 50 de porumbei.Pe timpul intervenţiei, un echipaj al pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical unei femei în vârstă de 65 de ani (proprietara gospodăriei învecinate), care a acuzat o stare de lipotimie şi atac de panică. Aceasta a fost transportată de ambulanţa SMURD la Centrul de Primire Urgenţe Rădăuţi pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile”, se precizează în comunicatul pompierilor.Forţele de intervenţie au salvat cele două case ale proprietarilor şi locuinţa învecinată.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două gospodării, afectate de un puternic incendiu, la Gălăneşti.
 Vizualizări articol: 1763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două gospodării, afectate de un puternic incendiu, la Gălăneşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei