Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2015 - Anul XX, nr. 132 (5944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Simpozion internaţional la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sf. Andrei” Gura Humorului

Joi, 11 Iunie 2015 (15:54:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sf. Andrei” Gura Humorului se desfăşoară în perioada 11-12 iunie a III-a ediţie a Simpozionului Internaţional „Copilul cu dificultăţi de învăţare în mileniul al III-lea”, eveniment organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava. În cadrul manifestării va avea loc prezentarea monografiei şcolii susţinută de prof. Florin Mureşan, momente artistic, vernisajul unei expoziţii realizate de elevii şcolii, precum şi workshopuri susţinute de lectorii: Anne-Marie Marques-Garcia şi Sophie Buysse, profesori la Haute École Lucia de Broukère, Belgia, şi de Inge José Smelik, preşedinta Asociaţiei “Ancora Salvării”, Iaşi.Lucrările simpozionului sunt distribuite pe trei secţiuni – „Autismul – o nouă provocare”, „Integrarea elevilor cu CES în şcoala publică şi în societate: provocări, actualităţi şi perspective” şi „Formarea şi dezvoltarea abilităţilor de viaţă necesare tinerilor cu dizabilităţi în contextul actual”. În afara sesiunilor de comunicări participanţii se vor bucura şi de momente de relaxare, prilej cu care vor vizita diverse obiective turistice. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de dezbateri şi concluzii asupra temelor abordate la care vor contribui toţi participanţii la simpozion. Acest simpozion reprezintă o oportunitate în dezvoltarea competenţelor cadrelor didactice participante prin schimburile de experienţă referitoare la metodele de recuperare şi compensare a copiilor cu nevoi speciale.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simpozion internaţional la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sf. Andrei” Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Simpozion internaţional la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sf. Andrei” Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Balmoș mușcelean sau „fondue roumaine" Balmoşului muşcelean, Bogdan Gîlculescu, unul dintre cei mai pătimași gurmeți din prima ceta de scaun a Țării Românești, îi spune: „fondue roumaine", „alintându-l" și, în același timp,... Citeşte