Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mar 2015 - Anul XX, nr. 60 (5872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bătrână înşelată cu 10.000 de lei prin metoda „accidentul”

Duminică, 15 Martie 2015 (12:32:03)
O femeie de 73 ani, din municipiul Suceava, a fost înşelată sâmbătă de persoane necunoscute cu suma de 10.000 lei, prin metoda ”accidentul”.Polițiștii au stabilit faptul că victima locuieşte singură şi în jurul orei 13:30 a fost apelată pe telefonul fix de o persoană necunoscută de sex feminin, care s-a recomandat ca fiind fiica ei şi care i-a adus la cunoștință faptul că a provocat un accident de circulaţie, respectiv a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, după care i-a cerut bătrânei să discute cu procurorul ce se ocupă de caz.Aşa-zisul procuror i-a adus la cunoştinţă femeii de 73 de ani faptul că fiica ei a provocat un accident şi conform noilor prevederi legale poate să se împace cu victima, iar dacă nu plăteşte spitalizarea victimei, respectiv suma de 10.000 lei, fiica ei urmează să fie arestată.În aceste condiții, femeia de 73 de ani a fost de acord să plătească suma de bani, a coborât în faţa blocului şi s-a întâlnit cu o tânără, căreia i-a înmânat suma de 10.000 lei, ulterior dându-și seama că a fost înșelată.„În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână înşelată cu 10.000 de lei prin metoda „accidentul”.
 Vizualizări articol: 2209 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrână înşelată cu 10.000 de lei prin metoda „accidentul”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Drob de ghebe În dorul drobului de miel, pe care îl va face cu pioasă aplecare spre bucate și spre cele sfinte, totodată, gospodina-și poate cerca îndemânarea cu un... drob de ghebe. Mai ales dacă le are puse la păstrare, la sare sau... Citeşte