Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mar 2015 - Anul XX, nr. 60 (5872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 300 de amenzi, în trei zile de controale în domeniul materialului lemnos

Duminică, 15 Martie 2015 (12:36:26)
Echipele mixte de control constituite din poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice şi specialişti silvici din cadrul ITRSV Suceava și Direcția Silvică Suceava, la care au fost angrenate și forțe de jandarmi, au desfăşurat în perioada 11- 13 martie o acţiune de verificare a unor agenţi economici din judeţul Suceava care desfăşoară activități de exploatare, transport, debitare şi comercializare a materialului lemnos și care se sustrag de la plata taxelor şi impozitelor, precum și pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori.Au fost verificate 34 de instalaţii de debitat material lemnos, fiind efectuate 51 de controale în fondul forestier şi fiind verificate 251 de vehicule folosite la transportul materialului lemnos. În cadrul acţiunii au fost constatate 14 infracțiuni.Au fost aplicate 325 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 104.183 lei.De asemenea, au fost confiscaţi 128,56 metri cubi material lemnos, în valoare de peste 27.000 lei.În urma verificărilor efectuate în comuna Șaru Dornei, pe raza Cantonului Silvic Băuca, la terenul forestier proprietatea unei localnice, au fost identificate 31 cioate specia molid provenite din tăieri ilegale de arbori, cu un volum total de 17,05 mc și o valoare de 3.632 lei. „În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tăiere fără drept de arbori, ce va fi soluţionat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei. Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava au procedat la oprirea unei autoutilitare conduse de un bărbat din comuna Ostra şi în urma controlului efectuat s-a constatat faptul că acesta nu deţine documente de provenienţă şi transport pentru cantitatea de 3,04 metri cubi cherestea răşinoase, în valoare de 1.530 lei, dispunându-se confiscarea acesteia şi sancţionarea contravenţională a conducătorului auto.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de amenzi, în trei zile de controale în domeniul materialului lemnos.
 Vizualizări articol: 1798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 300 de amenzi, în trei zile de controale în domeniul materialului lemnos0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Drob de ghebe În dorul drobului de miel, pe care îl va face cu pioasă aplecare spre bucate și spre cele sfinte, totodată, gospodina-și poate cerca îndemânarea cu un... drob de ghebe. Mai ales dacă le are puse la păstrare, la sare sau... Citeşte