Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mar 2015 - Anul XX, nr. 60 (5872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Doi proşti sau doi hoţi?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Printre evenimentele sportive derulate în această săptămână, unul mi s-a părut cu totul excepţional, înscriindu-se în categoria aia de bijuterii sportive, demne de predat la orice curs de specialitate şi de povestit strănepoţilor: meciul din Champions' League dintre Chelsea şi Paris Saint Germain. Un meci pe care îl aşteptăm cu speranţa de a-l vedea pe Ibra dând marea lovitură a sezonului, calificând-o pe PSG în pofida oricăror calcule raţionale. În fond, dacă era să întoarcă nefericitul 1 - 1 din tur, cinealtul ar fi putut să o facă, dacă nu el? Numai că nu luasem în calcul mafia rusească, de a cărei putere m-am convins în momentul în care, după vreo 20 de minute de joc, maimuţoiul cu fluier l-a eliminat fix pe Ibra, după un contact obişnuit, pe finalul căruia Ibrahimovici chiar îşi retrăsese cumva piciorul pentru a nu-şi atinge adversarul cu crampoanele, ci cu şiretul. A fost un gest care putea concura la trofeul fair play, nicidecum de pedepsit cu cartonaş roşu direct. Din fericire, acesta a fost momentul care, zic eu, a schimbat soarta calificării: i-a mobilizat în aşa hal pe parizieni, încât nici faptul că Chelsea a condus de două ori nu i-a împiedicat să se califice, după un efort absolut halucinant înşirat pe parcursul celor 100 de minute în care a jucat în inferioritate. Mi-e greu să-mi imaginez că arbitrul ăla era prost grămadă, cum nu pot estima nici la ce sumă s-ar putea ridica asemenea porcărie. Sigur e că nu le-a ieşit golănia nici lui, nici lui Abramovici. I-a ieşit însă salvatorului Stelei, în meciul de Cupa Ligii, când alde Tudor s-a prefăcut că nu vede nici că-i fault, nici că-i vorba de ultimul apărător în faza iminentă de gol, astfel încât Steaua a rămas în efectiv complet, calificându-se chinuit şi pe deplin ruşinos. Ştiţi ce concluzie tâmpită trag eu din aceste două întâmplări? Că indiferent dacă cei doi arbitri sunt proşti sau hoţi, Becali e mai puternic decât Abramovici, chiar de dincolo de gratiile unde ar mai fi ceva loc rezervat "cavalerilor fluierului".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi proşti sau doi hoţi?.
 Vizualizări articol: 1838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Doi proşti sau doi hoţi?5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Drob de ghebe În dorul drobului de miel, pe care îl va face cu pioasă aplecare spre bucate și spre cele sfinte, totodată, gospodina-și poate cerca îndemânarea cu un... drob de ghebe. Mai ales dacă le are puse la păstrare, la sare sau... Citeşte