Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 ian 2015 - Anul XX, nr. 24 (5836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tăierile ilegale în pădurile judeţului, în scădere

Duminică, 1 Februarie 2015 (11:33:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Suceava (ITRSV) a aplicat anul trecut, în urma controalelor efectuate, 1.539 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3,275 de milioane de lei, în creştere faţă de 2013, când au fost date 1.296 de amenzi, în sumă de 2,346 de milioane de lei. Aşa arată o situaţie prezentată de şeful instituţiei, Daniel Constantin Coroamă, în şedinţa Colegiului Prefectural de la finele săptămânii. "Ţinând cont de aceste valori, programarea activităţii de control s-a orientat prioritar spre inspecţii în pădurile private fără servicii silvice şi impulsionarea proprietarilor de păduri pentru asigurarea pazei prin ocoale silvice. În acest domeniu s-a desfăşurat o activitate de impulsionare a predării în pază, prin şedinţe cu proprietarii de pădure şi autorităţile locale, prin discuţii individuale, prin aplicarea de sancţiuni contravenţionale celor care refuză asigurarea serviciilor silvice, prin efectuarea inspecţiilor de predare în pază a serviciilor silvice între ocoale silvice", se menţionează în raportul ITRSV Suceava. Documentul evidenţiază faptul că anul trecut s-a verificat o suprafaţă de 73.200 de hectare de pădure, respectiv 17% din suprafaţa pădurilor judeţului Suceava, constatându-se tăierea ilegală a 2.273 de metri cubi de masă lemnoasă, în scădere cu 65% faţă de 2013, atunci când tăierile ilegale s-au ridicat la 7.148 de metri cubi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăierile ilegale în pădurile judeţului, în scădere.
 Vizualizări articol: 1544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăierile ilegale în pădurile judeţului, în scădere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Hribi uscaţi cu usturoi Ingrediente: o farfurie cu hribi uscaţi, 5 căţei de usturoi, 5 linguri făină, un pahar cu ulei, o cană cu sifon, sarePreparare: Se spală hribii, se dau în clocot, apoi se lasă în apă rece jumătate de oră ca să se hidrateze şi să ajungă... Citeşte