Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 dec 2014 - Anul XIX, nr. 286 (5795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Târg de Bine”, organizat de Asociaţia Help Autism, la Shopping City Suceava

Luni, 8 Decembrie 2014 (15:08:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Asociaţia Help Autism organizează, cu sprijinul Shopping City Suceava, în perioada 12-14 decembrie, „Târg de Bine”, un eveniment caritabil care va avea loc în cadrul Târgului de Artă şi Antichităţi. În cadrul „Târgului de Bine” vor fi comercializate produse donate de părinţii copiilor care fac terapie prin programul „Şi ei au dreptul la viaţă!”, derulat de Asociaţia Help Autism la Suceava şi de terapeuţii care lucrează cu aceşti copii, precum şi de elevi ai Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava. Persoane din comunitate care doresc să doneze obiecte spre a fi comercializate la „Târgul de Bine” pot aduce produsele (obiecte decorative, bijuterii, tablouri, jucării, obiecte tip antichităţi) la centrul din bdul George Enescu, Nr. 16, până pe 10 decembrie, sau pot suna la numerele de contact 0742 094 434 şi 0745 838 506. Prin asocierea celor două târguri, partenerii îşi doresc să ofere şansa comunităţii să se implice activ în conştientizarea situaţiei copiilor cu autism din Suceava şi sprijinirea terapiei de recuperare a acestora. Programul de la Suceava este anul aceasta posibil prin implicarea antreprenorilor locali. Pentru continuarea lui şi în 2015, terapeuţii şi părinţii din Suceava organizează prima ediţie locală a „Târgului de Bine”.Fondurile colectate din vânzarea produselor la Shopping City Suceava vor fi folosite pentru a asigura continuarea intervenţiei terapeutice pentru cei şase copii care beneficiază de serviciile psihologice în cadrul programului. Terapeuţii şi părinţii vor fi cei care vor întâmpina cumpărătorii la standul de produse şi, de asemenea, vor oferi celor interesaţi informaţii referitoare la activitatea pe care o desfăşoară.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Târg de Bine”, organizat de Asociaţia Help Autism, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Târg de Bine”, organizat de Asociaţia Help Autism, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei