Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2014 - Anul XIX, nr. 111 (5620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Două autoturisme Audi A6, indisponibilizate de poliţiştii de frontieră pentru trafic de ţigări

Sâmbătă, 17 Mai 2014 (20:32:10)

Poliţiştii de frontieră din cadrul  SPF Rădăuţi au oprit în trafic un autoturism Audi A6 cu care un bărbat transporta aproximativ 6.000 pachete de ţigări de contrabandă, un alt Audi A6 fiind depistat pe post de antemergător pentru transportul de ţigări.

Vineri, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană.

În jurul orei 08.00, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic pe raza localităţii Voitinel un autoturism Audi A6 condus de Dumitru M., în vârstă de 27 ani, din Capu Câmpului.

În autoturism au fost descoperite 12 baxuri învelite în folie de culoare neagră care conţineau6.000 pachete cu ţigări marca Viceroy de provenienţă ucraineană.

În continuarea cercetărilor, au mai fost reținute două persoane, cetățeni români, Costel P., de 34 ani, și Daravin S., de 28 ani, domiciliați pe raza județului Bacău, aceștia având rolul de antemergători în asigurarea transportului ilegal de țigări, ei aflându-se tot într-un Audi A6.

În baza celor constatate, poliţiştii de frontieră suceveni le-au întocmit celor trei bărbați actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de contrabandă în formă agravantă și complicitate la contrabandă.

„Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 60.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele două autoturisme Audi A6 au fost indisponibilizate la sediul SPF Rădăuţi, în vederea continuării cercetărilor”, se precizează în comunicatul poliţiei de frontieră.

Cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de sâmbătă urmau a fi prezentate instanței de judecată cu propunere de arestarea preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două autoturisme Audi A6, indisponibilizate de poliţiştii de frontieră pentru trafic de ţigări.
 Vizualizări articol: 3829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două autoturisme Audi A6, indisponibilizate de poliţiştii de frontieră pentru trafic de ţigări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei