Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2014 - Anul XIX, nr. 111 (5620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătrână lăsată fără 6.500 de lei de vânzători ambulanţi

Duminică, 18 Mai 2014 (12:10:19)

Sâmbătă, la ora 19.20, agenţii Postului de Poliţie Grăniceşti au fost sesizaţi telefonic de un bărbat din satul Iacobeşti despre faptul că acea dimineaţă persoane necunoscute au sustras din locuinţa mamei sale, în vârstă de 79 ani, din aceeaşi localitate, o sumă de bani.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că la locuinţa părţii vătămate au venit două persoane, un bărbat şi o femeie, care i-au oferit acesteia spre vânzare trei pături din material textil. În cele din urmă, bătrâna s-a hotărât să cumpere o pătură cu 80 lei, a intrat în casă şi dintr-un portmoneu unde avea 6.600 lei a luat o bancnotă de 100 lei, restul banilor lăsându-i pe o comodă în dormitor.

S-a întors în curte, unde a plătit pătura cumpărată, timp în care a fost rugată de cele două persoane să le mai dea nişte cartofi, iar bătrâna s-a dus într-o magazie să aducă cartofii.

La întoarcere a constatat că cele două persoane au plecat şi au lăsat pătura cumpărată cât şi celelalte două oferite spre vânzare pe o bancă din curtea locuinţei sale.

Când a intrat în locuinţă, a cărei uşă de acces o lăsase deschisă, a constatat că cele două persoanei i-au sustras toţi banii din portmoneu, respectiv suma de 6.500 lei.

„Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit faptul că autorii furtului s-au deplasat cu un autoturism în care se mai afla o persoană, însă nu s-au putut stabili date de identificare ale acestuia sau semnalmente privind autorii furtului”, se mai precizează în comunicatul poliţiei.

Cercetările sunt continuate de către agenţii Postului de Poliţie Grăniceşti, cauza urmând a fi soluţionată procedural sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână lăsată fără 6.500 de lei de vânzători ambulanţi.
 Vizualizări articol: 1452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrână lăsată fără 6.500 de lei de vânzători ambulanţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei