Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mar 2014 - Anul XIX, nr. 52 (5561)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bani de la Guvern pentru infrastructura judeţului Suceava

Joi, 6 Martie 2014 (17:08:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Guvernul României va aloca judeţului Suceava o sumă de 25 de milioane de lei (250 de miliarde de lei vechi) pentru mai multe proiecte de infrastructură. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a spus că fondurile sunt alocate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi vor fi folosite pentru proiecte de reţele apă şi canalizare, drumuri, poduri, podeţe, alimentări de apă, modernizări de drumuri comunale şi judeţene, care au un procent de realizare mai mare de 70%. Nechifor a spus că pentru proiectele de alimentari cu apă s-a alocat suma de 10 milioane de lei, pentru canalizare - 5,3 milioane de lei, pentru poduri şi podeţe - 2,1 milioane de lei, pentru drumuri în şase comune 2,25 milioane de lei, pentru un proiect de modernizare a unui drum dintr-un oraş – 522.000 de lei, iar pentru drumuri judeţene suma va fi de 5,2 milioane de lei. „Pentru drumuri judeţene avem ruta Râşca – Slătioara, pentru care de la Guvern primim peste 2 milioane de lei. Pentru acelaşi drum, Consiliul Judeţean va aloca 1,5 milioane de lei dintr-un împrumut pe care îl vom contracta. De asemenea, Guvernul va aloca 1,89 milioane de lei pentru drumul judeţean Baia – Cornu Luncii, iar pentru drumul Rădăuţi – Frătăuţii Vechi vom pune noi din acelaşi împrumut suma de 500.000 de lei, iar de la Guvern va fi repartizată suma de 1,29 milioane de lei”, a spus Nechifor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bani de la Guvern pentru infrastructura judeţului Suceava.
 Vizualizări articol: 1421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bani de la Guvern pentru infrastructura judeţului Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnilor aveti bani, cheltuitii cu intelepciune trimis de
( 6 mar 2014, 22:30:46
Deci acesti bani, trebuie intelept cheltuiti pe proiecte, in special pe cele care sunt mai profitabile. Adica nu incepeti sa construiti centrale pentru sate care nu pot sa plateasca serviciile si sa risipiti banii. Orientativa intai pe operatii sigure care sunteti sigure ca aduce un profit pentru judet.

Adica: intradevar drumuri pentru orasele mai mici cu potential de dezvoltare, canalizare fixata mai mult pe satele care sunt cel mai apropiate de orase intai, etc.

Fixativa pe cele care sunt sigure si aproape terminate sau incepute si aproape terminate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei