Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 217 (5424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Toţi suspecţii implicaţi în scandalul de la Hanul Ilişeşti, reţinuţi de poliţişti

Miercuri, 18 Septembrie 2013 (12:04:03)

Toţi suspecţii implicaţi în scandalul de la Hanul Ilişeşti, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au fost reţinuţi de poliţişti.

Reamintim că sâmbătă noapte, la ora 01.13, Postul de poliţie Ilișești a fost sesizat prin 112 despre faptul că în incinta Hanului Ilişeşti are loc un scandal între mai multe persoane.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 01.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între două grupuri de persoane din orașul Salcea, respectiv din comuna Ilișești, s-a iscat un scandal, moment în care unul dintre participanţi a lovit cu cuțitul 4 persoane din celălalt grup.

Agresorul a fost deposedat de cuțit de un angajat al localului, iar grupul de tineri din Ilișești, a plecat spărgând geamul termopan al celor două uși de la intrare și distrugând o masă aflată în holul cabanei.

Cele patru victime ale agresiunii au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean  Suceava, necesitând îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea participanţilor, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”ultraj contra bunelor moravuri”, ”distrugere” şi ”loviri sau alte violenţe”.

S-a stabilit că Alin G., de 25 ani, din comuna Șcheia, i-a lovit cu cuțitul pe Ionuț V. și Andrei B., apoi a spart geamurile ușii de acces de la intrare, iar Costel S., de 25 ani, din comuna Ilişeşti, l-a lovit pe Adrian C. la mâna stângă, și Răzvan M., de 36 ani, l-a lovit pe Sebastian H.  

În cauză a fost dispusă începerea urmăririi penale sub aspectul infracțiunii de  ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice față de Costel S. și Răzvan M. și sub aspectul infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar față de Alin G. a fost dispusă începerea urmăririi penale și sub aspectul infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și portul fără drept de cuţit.

Față de acesta din urmă s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, după care a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 zile, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Ulterior, în urma continuării cercetărilor față de Ilie G., Liviu S., Costel S., Dragoș Z. și Răzvan M. au fost emise de poliţişti ordonanțe de reținere pentru 24 ore.

În continuare, toți 5 au fost prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă. Față de Ilie G. și Liviu S. procurorul de caz a dispus măsura interdicției de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 29 zile.

În continuare, s-au înaintat judecătoriei Suceava propuneri de arestare preventivă pentru Costel S., Dragoș Z. și Răzvan M. Instanța a dispus arestarea preventivă pentru 29 zile a inculpaților Dragoș Z. și Răzvan M., iar față de Costel S. a dispus instituirea obligației de a nu părăsi localitatea pentru 29 zile.

Toți cei 5 au fost introduși în arestul IPJ Suceava, cercetările urmând să fie definitivate de agenţii Secției 9 Poliție Rurală Moara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toţi suspecţii implicaţi în scandalul de la Hanul Ilişeşti, reţinuţi de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1071 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Toţi suspecţii implicaţi în scandalul de la Hanul Ilişeşti, reţinuţi de poliţişti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei