Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 217 (5424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident cu doi răniţi grav, produs de un şofer beat, la Brodina

Miercuri, 18 Septembrie 2013 (12:45:17)

Marţi seară, la Brodina, un şofer beat a provocat un accident grav, izbindu-se cu maşina în stâlpul unei porţi, două femei din autoturism ajungând la spital cu multiple leziuni.

Marţi, la ora 21.58, pe DJ 209 G,  pe raza comunei Brodina, Ioan S., în vârstă de 22 de ani, din orașul Vicovu de Sus, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de fier de la o poartă de acces și cu un gard din lemn.   

În urma accidentului a rezultat accidentarea gravă a Alexandrei P., de 20 de ani, din comuna Vicovu de Sus, care a fost diagnosticată cu ”observații fractură semi-bazin drept, fractură gleznă dreaptă, plăgi multiple coapsă dreapta”, necesitând pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, şi a Elenei B., de 19 ani, din Vicovu de Sus, care a fost diagnosticată cu ”observații fractură deschisă femur stâng, traumatism coloană lombară”, necesitând pentru vindecare 30-40 de zile de îngrijiri medicale, cele două fiind pasagere în autoturism, dar şi rănirea uşoară a şoferului, care necesită 3-5 zile de îngrijiri medicale.

„Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în comunicatul poliţiei.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu doi răniţi grav, produs de un şofer beat, la Brodina.
 Vizualizări articol: 1325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Accident cu doi răniţi grav, produs de un şofer beat, la Brodina1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei