Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 211 (5418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătrână de 85 de ani, accidentată de o maşină care mergea cu spatele

Miercuri, 11 Septembrie 2013 (11:08:17)

O bătrână de 85 de ani, din Vicovu de Sus, a fost accidentată în timp ce traversa strada de o maşină care mergea cu spatele.

Marţi, la ora 11.15, pe DN 2E, în interiorul oraşului Vicovu de Sus, Constantin C., de 36 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturismul, a efectuat manevra de mers înapoi și, ajungând în dreptul unei spălătorii, nu a observat că în  traversarea drumului s-a angajat Lucreția C., de 85 ani, localnică, şi a  acroșat-o cu partea din spate a autoturismului, accidentând-o uşor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână de 85 de ani, accidentată de o maşină care mergea cu spatele.
 Vizualizări articol: 1317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bătrână de 85 de ani, accidentată de o maşină care mergea cu spatele5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Accident grav trimis de
(12 sep 2013, 22:30:34
'accidentând-o uşor'? batrana a murit,nevinovata,din cauza unui contrabandist.iesim din casa si nu putem sa fim siguri ca ajungem unde ne-am propus.in vicov,nu se respecta reguli de circulatie,multi nu au permis de conducere si totusi,conduc!!!nu exista limite de viteza,oare de ce?unde e politia?nici pe trotuare nu suntem in siguranta....probabil o sa se foloseasca,din nou,scuza:"batrana a traversat prin loc nemarcat,nepermis",cum a mai fost un caz identic,cu ceva timp in urma,in acelasi loc,autor fiind 'Catai'.De la scoala in est,unde este o trecere pt pietoni,pana in centru,mai sunt doua zebre,la distanta de 1km,respectiv 2km si mai una in Laura,ATAT!!!Oare,batranica de 85 ani,trebuia sa se deplaseze 1 km,ca sa traverseze strada si inca o distanta asemanatoare,ca sa se intorca si sa ajunga in siguranta la magazinul din fata casei sale?
De ce 'nu a observat că în traversarea drumului s-a angajat Lucreția C'? faci acea manevra gandindu-te la ce? la cate baxuri de tigari vei cara in noaptea ce urmeaza?mor oameni nevinovati din pricina unor astfel de soferi si asemenea cazuri raman fara rezolvare,fara pedepsirea vinovatilor,din cauza politistilor din Vicov,care,abia asteapta sa aiba de lucru cu un traficant,pt ca de acolo iese banul!nu e corect!
DUMNEZEU S-O IERTE PE BATRANICA!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei