Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 204 (5411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Material lemnos în valoare de aproape 50.000 de lei, confiscat de poliţişti

Marţi, 3 Septembrie 2013 (11:50:28)

În perioada 28 august – 1 septembrie, poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice, în cooperare cu lucrători silvici, au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale de arbori, a furtului, prelucrării, transportului şi comercializării ilegale a materialului lemnos.

Au fost executate 32 de controale, fiind aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 31.000 lei, şi confiscaţi 273,98 mc de material lemnos, în valoare de 48.755,62 lei, din care fizic 72,46 mc de lemn rotund rășinoase şi 6 mc de cherestea răşinoase.

Poliţia dă ca exemplu cazul lui Gheorghe U., de 41 ani, din comuna Mănăstirea Humorului, care a fost depistat în trafic, sâmbătă, pe raza localităţii Gura Humorului,în timp ce transporta fără documente legale de provenienţă cantitatea de 41,072 mc lemn lucru răşinoase. În cauză s-a procedat la confiscarea cantităţii de material lemnos şi sancţionarea contravenţională a conducătorului auto.

Miercuri, la verificarea legalităţii deţinerii şi prelucrării de material lemnos la o întreprindere individuală aparţinând lui Gabriel D., din comuna Moldoviţa, în urma comparării stocurilor scriptice cu cele faptice, s-a identificat o diferenţă de 180,79 mc lemn rotund răşinoase, precum şi 31,39 mc lemn lucru rășinoase deţinuţi fără documente de provenienţă. „În cauză s-a procedat la confiscarea materialului lemnos şi aplicarea a 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.000 lei”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Material lemnos în valoare de aproape 50.000 de lei, confiscat de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2376 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Material lemnos în valoare de aproape 50.000 de lei, confiscat de poliţişti5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei