Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 152 (5359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Umanitar

Femeile din PSD Suceava au iniţiat o campanie de donare de sânge

Joi, 4 Iulie 2013 (15:22:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei din PSD Suceava, consilierul judeţean Suceava, Carmen Agoutin, a anunţat că recent a fost demarată campania „Dăruieşte un strop de speranţă”, prin care se conştientizarea sucevenilor cu privire a importanţa donării de sânge pentru cei care au nevoie. Carmen Agoutin a spus că această campanie iniţiată de femeile social liberale sucevene va avea loc în între judeţul Suceava, existând chiar şi o întrecere între filialele din judeţ pentru a convinge cât mai multe persoane să doneze sânge. „Sunt situaţii disperate, iar prin această campanie vrem să le dăm o speranţă celor care au nevoie de sânge. Această campanie va continua pe tot parcursul acestui an, şi pot să spun că deja la Gura Humorului avem peste 30 de donatori”, a precizat Carmen Agoutin. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile din PSD Suceava au iniţiat o campanie de donare de sânge.
 Vizualizări articol: 682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Femeile din PSD Suceava au iniţiat o campanie de donare de sânge5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un strop de speranta: lasati-ne si plecati! trimis de
( 4 iul 2013, 20:07:10
De obicei, politicienii sug sangele poporului (asa am citit, undeva, Caragiale parca). Acu' e invers: doneaza sange. Asta e bine: daca un tarus de lemn il mai poti gasi, va dati seama cat or costa gloantele de argint pe criza asta. Dar, cam atat cu pamfletu'. "Un strop de speranta" ne-ar putea da femeile din PSD (si din toata politica) daca si-ar convinge consortii (sau pe dumnealor insele) sa se lase de politica. N-avem nevoie de sangele vostru, avem nevoie sa ni-l pastram pe al nostru. Vrem tara inapoi, dati-ne tara inapoi, si de "stropii de speranta" ne ocupam noi, cetatenii. N-avem nevoie de pomana voastra, de constientizarea voastra, de voi. Doar atat: plecati. Ne-ati furat destul, acu' ne dati inapoi putin "sange". Ipocrizie! Faceti "donatii", in timp ce "barbateii" dvs distrug tara, industria, combinatele (Oltchim), demnitatea nationala, confundandu-ne cu o anume etnie, dupa denumire, si, nu in ultimul rand, unitatea teritoriala a tarii, prin "regionalizare". "Blestemele cad cat de curundu, si nu cad pe copaci" spunea Miron Costin in letopisetul Tarii Moldovei. Ma gandesc ca aveti copii, care nu sunt... copaci, asa cum bine spunea cronicarul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei