Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 74 (5281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tânără, lovită cu cuţitul de soţul său

Duminică, 31 Martie 2013 (15:42:45)

O tânără în vârstă de 20 de ani, Georgiana U., din comuna Crucea, a fost lovită cu cuţitul de soţul său, Nicolae U., de 29 de ani. Agresiunea a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la domiciliul acestora. Bărbatul şi-a lovit consoarta în zona abdominală cu un cuţit de bucătărie, provocându-i răni care nu i-au pus viaţa în primejdie.

Nicolae U. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără, lovită cu cuţitul de soţul său.
 Vizualizări articol: 2004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Tânără, lovită cu cuţitul de soţul său5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa i!!! trimis de
( 1 apr 2013, 08:59:52
a aparut in legislatia actuala o chichita care deschide usa interpretarilor judiciare in care pot castiga bani ,,curati si munciti", cei care cerceteaza aceste cauze...medicul scrie pe certificatul medico legal ca nu i a fost pusa viata in pericol, deci nu i tentativa de omor..agresorul e bine mersi, se incadreaza cu bunavointa politistului si medicului legist la vatamare corporala, de parca a lovit o cu cutitul cand taia paine...mai tin dosarul un an pe la parchet si uite asa te lasi pagubit ,te impaci cu agresorul, infractionalitatea creste ...politia e avansata..traiasca Romania!!!
legal. omeneste nu era sa fie arestat respectivul care efectiv a lovit pe sotia lui( un copil de 20 de ani) cu cutitul? nu i a pus viata in pericol? dar daca nu mergea la spital nu murea? cunosc din experienta asemenea caz: fratele meu a fost urmarit noaptea cu masina de concubinul fostei sotii, atacat si batut cu o bata de basseball in cap , peste maini cand s a incercat aruncarea lui peste pod pasarela, iar medicul legist de la Radauti spune ca nu i a fost pusa viata in pericol....simplu... cu 34 zile ingrijiri medicale si 7 8 plagi in cap...ce sa mai spui?
2.   Comentariu trimis de
( 1 apr 2013, 09:02:44
oricum legea e in mainile lor, se plang de infractionalitate... legislativul o gestioneaza in functie de interesele lor..nimanui nu i pasa in tara asta decat de bani...
3.   Comentariu trimis de
( 1 apr 2013, 09:05:25
tot nu pricep si ma minunez: deci sare la bataie cu cutitul. o taie cu cutitul pe sotia lui, intentia nu conteaza? conteaza ca de acasa pana la spital n a murit? sunt tampita eu si nu pricep?
4.   Subiect pentru ABCDAR trimis de
( 1 apr 2013, 11:02:40
Bine ca nu este mai rau.Dupa spitalizare victima (sotia)poate fi gasita vinovata si sa faca si puscarie.vreau un comentariu de la ABCDAR in stilul lui carecteristic ,adica o ,,POIEZIE".Multumesc anticipat.
5.   Vinovat?poate pe jumatate. trimis de
( 5 apr 2013, 20:09:10
nimeni nu stie,dar sotia lui la inselat cu altu.iar aceste au fost urmarile in urma adulterului facut de ea.poate daca sotul nu afla de la amant ca sotia lui il inseala,atunci nu sar mai fi intamplat acest lucru.Greseala sotiei a facut o casnicie fericita cu un copil mic sa fie destramata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei