Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 74 (5281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Împreună pentru siguranţa copiilor”

Duminică, 31 Martie 2013 (13:19:59)

Campania „Împreună pentru siguranţa copiilor”, organizată de poliţiştii suceveni, care se va desfăşura pe parcursul a cinci zile, va demara luni, 1 aprilie, printr-o activitate de informare a elevilor de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Suceava. Şcolarii vor fi puşi în temă despre riscurile asociate plecării de la domiciliu. Poliţiştii vor efectua acţiuni de căutare a minorilor dispăruţi de acasă prin gări, autogări şi zone izolate.

Marţi, vor fi organizate activităţi în localitatea Ciocăneşti, care vor consta în organizarea de jocuri de rol cu elevii pe tema prevenirii violenţei în mediul şcolar. Tot marţi elevii Şcolii nr. 3 din Suceava vor vizita sediul IPJ.

Miercuri, va fi organizată o masă rotundă la Alexandria Librării – City Gallery, Shopping City, cu tema “Cartea te face om mare!”, constând în dezbateri, teatru-forum. La manifestare vor participa poliţişti de proximitate, profesori şi elevi ai Colegiului Tehnic Industrial nr. 1.

În aceeaşi zi va fi organizată o conferinţă internaţională la sediul IPJ Suceava în cadrul proiectului european LATH (Learning at the Hearth). Vor participa poliţişti, profesori, părinţi şi invitaţi din Marea Britanie, Spania, Germania, Lituania, Italia şi Cipru. Tema de discuţie va fi modul de relaţionare între părinţi şi copii şi posibilităţile de transmitere a adevăratelor valori sociale între generaţii.

Joi, IPJ Suceava şi Agenţia Naţională Antidrog Suceava vor organiza un marş pe traseul Suceava Shopping City – Primăria Suceava, pentru sensibilizarea opiniei publice cu privire la violenţă şi la condumul de droguri. De asemenea, joi, la City Gallery din incinta Shopping City va avea loc proiectarea filmului educativ ,,Cheia e la tine”, care promovează nonviolenţa.

Vineri, în ultima zi a campaniei, se va organiza la sediul IPJ Suceava o nouă ediţie a evenimentului ,,Ziua Proţilor Deschise”, eveniment dedicat tinerilor din afara municipiului Suceava. Vor putea descoperi tainele meseriei de poliţist elevii de liceu din cadrul colegiului din Liteni care şi-au manifestat intenţia de a urma Academia de Poliţie sau Şcolile de Agenţi de poliţie.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Împreună pentru siguranţa copiilor”.
 Vizualizări articol: 1064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Împreună pentru siguranţa copiilor”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei