Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 74 (5281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În 2013

Proiecte de investiţii în valoare de 8 milioane de lei, finanţate de Primăria Fălticeni

Duminică, 31 Martie 2013 (13:50:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Fălticeni îşi propune ca anul acesta să finanţeze 19 proiecte de investiţii, în valoare totală de 8 milioane de lei (80 de miliarde de lei vechi). Investiţiile au fost stabilite odată cu aprobarea de către Consiliul Local Fălticeni a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2013. Lista de investiţii propusă de conducerea Primăriei Fălticeni cuprinde 19 proiecte, cele mai multe investiţii urmând să se facă în sistemul de învăţământ, valoarea totală a acestora fiind de peste 1,5 milioane de lei. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a mai spus că pentru reparaţii stradale a fost alocată suma de peste 3 milioane de lei, din care o sumă de două milioane de lei a fost alocată pentru asfaltarea străzii Sucevei. „Asfaltarea va fi realizată după introducerea reţelelor de apă şi canalizare prin proiectul judeţean de extindere şi reabilitare a infrastructurii de apă”, a precizat Coman. El a adăugat că alte investiţii vor fi fi realizate în baze sportive, unităţi de cultură, amenajări de parcări, alei şi, trotuare, locuri de joacă pentru copii. De asemenea, Primăria Fălticeni va aloca o sumă de 1,05 milioane de lei pentru investiţii în aparatură pentru Spitalul Municipal Fălticeni.

De precizat că la şedinţa de aprobare a bugetului municipiului Fălticeni au fost prezenţi senatorul PSD Ovidiu Donţu şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, prof. Alexandru Rădulescu, acesta din urmă precizând că Fălticeniul a primit a doua sumă pe judeţ din partea administraţiei judeţene, „ceea ce arată că relaţia strânsă dintre cele două instituţii se materializează spre binele municipiului Fălticeni”.

La rândul său, senatorul Ovidiu Donţu le-a propus consilierilor locali un parteneriat de informare reciprocă cu privire la problemele locale, el subliniind că o prioritate va fi continuarea lucrărilor la Spitalul Municipal Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiecte de investiţii în valoare de 8 milioane de lei, finanţate de Primăria Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiecte de investiţii în valoare de 8 milioane de lei, finanţate de Primăria Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei