Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 61 (5268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: „Victor Ponta continuă să guverneze prin minciună”

Vineri, 15 Martie 2013 (15:52:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că premierul României, Victor Ponta, continuă să guverneze „prin minciună”, încercând să ascundă disponibilizările care urmează să fie făcute în sectorul energetic. Flutur a precizat că USL USL a decis să facă disponibilizări din sectorul energetic, însă Guvernul încearcă „să paseze răspunderea pe umerii directorilor”.

„Nu este prima oară când Ponta minte şi se dezice de o iniţiativă a guvernului pe care-l conduce. În luna octombrie, Ministerul Finanţelor publicase un proiect de hotărâre de guvern privind majorarea impozitelor şi taxelor locale. Ponta a negat orice intenţie a guvernului în acest sens, proiectul de hotărâre a fost retras rapid, dar a apărut imediat după alegeri şi a fost adoptat. Ponta i-a minţit pe români şi a făcut exact ceea ce promisese că nu va face”, a mai spus Gheorghe Flutur. El a criticat faptul că premierul Victor Ponta refuză să vorbească despre orice fel de măsură nepopulară de teamă că acest lucru i-ar putea afecta imaginea. Flutur a mai declarat că Victor Ponnta guvernează doar cu ochii pe sondaje, şi cu spatele la problemele ţării, şi că „tratează guvernarea ca pe o jucărie proprie, nu ca pe o datorie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Victor Ponta continuă să guverneze prin minciună”.
 Vizualizări articol: 1414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flutur: „Victor Ponta continuă să guverneze prin minciună”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnul Flutur trimis de
(15 mar 2013, 16:41:45
Domnul Flutur vad ca este foarte vehement si il ataca pe Ponta cu un elan demn de o cauza mai buna.As fi de acord sa faca acest lucru un om calificat in astfel de critici.Domnul Flutur ca prim vicepresedinte PDL a demonstrat tot ce era de demonstrat cand a avut guvernarea 2008-2012.A fost o guvernare catastrofala.Referitor la taxe si impozite s-a stabilit si pe buna dreptate ca numai primariile cu datorii sa mareasca impozitele si taxele cu 16%.Cat despre exprimarea "
„tratează guvernarea ca pe o jucărie proprie, nu ca pe o datorie” mi se pare puerila si demna de Arici Pogonici.

2.   Comentariu trimis de
(15 mar 2013, 19:21:13
Bai radu plingaretul lui mama de 20 ani de cind am plecat din tara nu am votat cu nimeni si stii de ce pt ca in acesti ani nu am vazut nimic concret facut in ROMANIA numai vrajeli de doi lei .Vreau sa spun ca politica este un rahat si o prosteala pe fata a oricarui cetatean,uite un pic prima de alegeri toate partidele promit o multime de lucruri si schimbari si apoi fiind la putere nu-si mai aduc aminte de nimic.Daca urmaresti politica mai multor tari poti sa spui ca aproape toti sint la fel,numai ca in statele europene mai civilizate totusi se mai realizeaza si se mai gindeste la binele cetateanului la bunastarea lui si la drepturile lui.Vreau sa spun si sint sigur ca si in ITALIA .GERMANIA FRANTA .ANGLIA ,coruptia, minciuna si hotia exista dar in procent mai scazut,dar la noi e ceva de speriat .De ce crezi ca n-am intrat in SCHENGEN ,crezi EUROPA ca e proasta nu stie toata situatia de la noi ca nu prezentam credibilitate pt ei?Deci sa nu uiti pina nu va disparea cit de cit CORUPTIA ,HOTIA SI MINCIUNA NOI VOM RAMINE IN RAHAT.Ori psd -ul sau usl-ul tau sau pdl-ul lui nu stiu cui toti sint la fel odata ajunsi la putere isi urmaresc scopurile lor nu interesele poporului si ROMANIEI. ASA CA NUMAI INVINUTI PE CEI CARE AU CONDUS SAU PE CEI CARE CONDUC PT CA VINA ESTE NUMAI A VOASTRA PT CA VOI A-TI VOTAT IAR EI AU FACUT CEEA CE VEDETI CA A RAMAS DIN ROMANIA .
3.   Catre Yoghi trimis de
(15 mar 2013, 19:59:56
In principiu ai dreptate.Dar exista niste obiectii.Problema Scengen este una mai mult politica.Romania si Bulgaria au indeplinit de vreo doi ani conditiile de aderare.Ambele tari au investit cate un miliard euro in sisteme performante de control frontiera(unele sunt mai performante decat a multor tari din UE).Dar anul asta sunt alegeri electorale in multe tari din UE si lozincile nationaliste sunt bune la adunat voturi.In politica este valabil principiul:daca tu ca partid in timpul guvernarii ai facut numai nenorociri trebuie sa pleci de la putere(ciolan)Faptul ca populatia i-a alungat de la ciolan pe cei de la PDL e un lucru pozitiv.Asteptam de asemenea ca cei care au fost corupti sa fie judecati.USL a venit la putere cu un CEC in alb din partea populatiei.Ce vor face vom vedea.E normal sa criticam de dimineata pana noaptea.Ei sunt politicienii carora le-am incredintat bugetul tarii si stam cu ochii pe ei ca pe butelie.Sigur ca i-am votat ca doar nu o sa votam parlamentari din alta tara.:)
3.1  RE: Catre Yoghi trimis de
(16 mar 2013, 09:15:17
Guvernului plagiatorului Ponta minte cu nerușinare și încearcă să mute vina pentru neintrarea în Schengen pe discursul politic anti-imigranți din alte țări, pe romi și pe alte categorii sociale care, chipurile, ar invada Europa.

Atâta timp cât țigările de contrabandă se vând ziua în amiaza-mare în București, atâta timp cât interlopi de toate națiile trec nestingheriți granițele României (deși legal nu au voie s-o facă), România dovedește cu vârf și îndesat că acele criterii tehnice îndeplinite pe hârtie nu fac doi bani, dacă la butoane se află funcționari corupți. Vameși corupți, polițiști corupți, judecători corupți. Și o nepăsare a politicului, aflat de cele mai multe ori în complicitate cu corupții. Ăsta e motivul pentru care ni se leagă de gât MCV-ul ăla. Ăsta e motivul real pentru care nu suntem admiși în Schengen. Restul sunt povești de-ale USL-ului pentru prostit electoratul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei