Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 61 (5268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Învăţământ

15 elevi calificaţi la olimpiadele naţionale de engleză, franceză şi spaniolă

Vineri, 15 Martie 2013 (16:34:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La fazele naţionale ale olimpiadelor de engleză, franceză şi spaniolă, judeţul Suceava va fi reprezentat de 15 elevi. Olimpiada de Limbă Engleză va avea loc în perioada 1-5 aprilie în Craiova, judeţul Dolj. Coordonatorul celor trei loturi județene este inspectorul școlar de specialitate pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin Tiron.

De la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” s-au calificat Cosmin Vlădianu (clasa a IX-a) şi laura Andreea Munteanu (clasa a X-a), coordonaţi de profesorii Mariana Savin Giosan, Elisabeta Bucaciuc şi Vasile Garbașevschi. La faza naţională a competiţiei s-au mai calificat Iris Irina Podărelu (clasa a XI-a) de la C.N. „Petru Rareş” (prof. coordonator Mihaela Fodor şi

Ana Fomin) şi Pavel Cazacu (clasa a XII-a) de la C.N. „Mihai Eminescu”, îndrumat de prof. Corina Nastasi Tinela.

Olimpiada Naţională de Limbă Franceză se va desfăşura în perioada 1-5 aprilie 2013, în Focșani, județul Vrancea. Colegiul Naţional „Petru Rareş” trimite la faza naţională patru reprezentanţi. Este vorba despre: Laura Stoica (clasa a XI-a), Maria Gavrilovici (clasa a XII-a), Daniel Dumitraş (clasa a IX-a) şi Veronica Boca (clasa a XI-a), aceştia fiind îndrumaţi de profesorii Mariana Roşca, Luminiţa Mocanu, Georgeta Bilan, Cristina Obreja şi Laurica Ciurari.

De la Şcoala Gimnazială Neagra Șarului s-a calificat Alfred Daniel Ţarcă (clasa a VII-a), pregătit de prof. Cornelia Lupaşcu iar de la Şcoala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" Fălticeni merge la faza naţională Cătălina Andreea Sofron (clasa a VIII-a), îndrumat de prof. Maria Leuştean.

Vor mai participa la competiţie Irena Laura Culesca (clasa a IX-a) de la Colegiul Naţional "Dragoş Vodă" Câmpulung Moldovenesc (prof. coordonator Annemarie Adriana Penteleiciuc) şi Georgiana-Delia Nastiuc (clasa a X-a) de la Colegiul "Alexandru cel Bun" Gura Humorului (prof. îndrumător Constantin Tiron).

La Olimpiada Naţională de Limbă Spaniolă, competiţie care se va desfăşura în perioada 1-5 aprilie 2013, în Bacău, vor participa trei elevi din judeţ.

Colegiul Naţional "Ștefan cel Mare" Suceava va fi reprezentat de Romina Prindii Loba (clasa a X-a) şi Andreea Ungureanu (clasa a XI-a), coordonate de prof. Andu Perju.

De la Colegiul Naţional "Petru Rareş" Suceava s-a calificat Ana Maria Bocancia (clasa a XII-a), pregătită de prof. Ancuţa Norocel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 15 elevi calificaţi la olimpiadele naţionale de engleză, franceză şi spaniolă.
 Vizualizări articol: 2466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
15 elevi calificaţi la olimpiadele naţionale de engleză, franceză şi spaniolă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei