Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 sep 2012 - Anul XVII, nr. 221 (5126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bălan: „USL nu se gândeşte la reformarea educaţiei, ci doar aruncă pe piaţă idei populiste, fără nici o fundamentare”

Vineri, 21 Septembrie 2012 (14:25:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

PDL va depune la Camera Deputaţilor o moţiune simplă pe educaţie, sancţionând „haosul, declaraţiile contradictorii şi lipsa unei viziuni clare asupra domeniului educaţiei”, a anunţat deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan. El a arătat că încă din prima zi de şcoală premierul Victor Ponta a ţinut să arunce în haos totul.

„A lansat ideea trecerii clasei zero la grădiniţe. După investiţii majore şi după ce în sfârşit este primul an în care nu ne mai confruntăm cu lipsa locurilor în grădiniţe. Motivele, studiul de impact este la capitolul <diverse> pentru premierul României şi pentru ministrul Educaţiei. Tot în prima zi de şcoală, majoritatea USL din Senat a trecut aberaţia numită bacalaureat profesional. Zero valoare, doar o hârtie la purtător. Totul s-a făcut fără nici un fel de analiză şi pregătire, ignorând Legea educaţiei, care propune un astfel de bacalaureat abia din 2016, după un ciclu liceal complet, de patru ani”, a spus Bălan. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan: „USL nu se gândeşte la reformarea educaţiei, ci doar aruncă pe piaţă idei populiste, fără nici o fundamentare”.
 Vizualizări articol: 774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bălan: „USL nu se gândeşte la reformarea educaţiei, ci doar aruncă pe piaţă idei populiste, fără nici o fundamentare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   The bells of reformation trimis de
(21 sep 2012, 14:38:26
Poate ca dl Balan are dreptate: USL nu s-o fi gandind la reformarea educatiei. Da, si? De ce educatia trebuie reformata? In ce consta acea "reforma"? In a da profesorii afara, iar elevii sa plece la furat, in strainatate? Avem suficiente puscarii care sa suporte "reforma" educatiei? De s-ar reforma aia sapte ani de acasa, adica, sa fie obligatorii... Clopotele reformei le suna in cap reformagiilor de profesie (indiferent de partid!). Afecteaza creierele si dau dependenta, tinand cont de cat au stat pedelistii la putere... De aici provin legile demente, dar si tampitii scosi de scoala "romaneasca", pe sub fusta "doamnelor" din PDL.
PS. "USL nu se gandeste la reformarea educatiei...". De unde stie dl Balan la ce... nu se gandeste USL? In felul asta, as putea deveni miliardar. Aleg niste numere, pentru 6 din 49. Apoi il intreb pe dl Balan: "nu-i asa ca sefii loteriei nu se gandesc la ele?". Astfel, evit sa jos numere la care nu se "gandesc" aia, pana cand le nimeresc pe alea castigatoare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei