Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 sep 2012 - Anul XVII, nr. 221 (5126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Orgoliul „foştilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acest element de natură subiectivă a fost determinant în victoria CFR-ului la Braga şi nu trebuia neglijat în analiza şanselor. Acţiunea lui Bastos la cel de-al doilea gol a fost una grandioasă, uneori nu trebuie să ne ferim de cuvinte. Aş zice că este faza primei etape în Liga Campionilor. Mi-a amintit puţin de golul lui Maxim din meciul cu Andorra, dar nivelul sporeşte valoarea reuşitei lui Bastos. Mai există şi un retur, e de aşteptat o reacţie de orgoliu şi a portughezilor celorlalţi, de la Braga, ei jucând mai bine în deplasare, după cum s-a văzut şi în meciul de la Udine. Din cealaltă întâlnire a grupei nu vin veşti prea încurajatoare. Sir Alex Ferguson spune că va juca mereu cu prima echipă, tocmai pentru a evita greşelile sezonului trecut. Chiar şi aşa, Manchester United a trecut greu de Galata, care a fost mult prea risipitoare în atac. Oricum, turcii se anunţă pretendenţi serioşi la calificare. Sunt totuşi campioni ai Turciei.

Însă CFR-ul n-a dat surpriza serii în Liga Campionilor, aceasta a fost furnizată de Bate Borisov, care a condus mult timp cu 3-0 la Lille! Francezii au reuşit până la urmă golul de onoare, dar rezultatul nu este rodul întâmplării, ci al austerităţii, căci banii obţinuţi din vânzarea lui Hazard nu s-au întors către echipă. Nici Barcelonei nu i-a fost uşor cu Spartak Moscova, deşi lucrurile porniseră bine pentru catalani. Aceştia s-au văzut egalaţi întâmplător, printr-un autogol de artist al lui Dani Alves, apoi au trebuit să remonteze şi un gol primit pe contraatac. Messi a fost cel care a întors iarăşi scorul, cu o dublă la care a dovedit şi calităţi de oportunist.

În grupa lui Mircea Lucescu, favoritele Chelsea şi Juve au terminat la egalitate, un punct risipindu-se astfel spre avantajul lui Şahtar, care n-a greşit cu danezii de la Nordsjaelland. Dar greul abia începe, meciurile ucrainenilor cu englezii şi italienii sunt de urmărit. Una peste alta, din ce s-a văzut şi din prima zi de Liga Campionilor, nici o echipă nu emană o forţă de speriat, dar perioada este încă una neutră, de acumulare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orgoliul „foştilor”.
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orgoliul „foştilor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei